A minisütőt rá lehet tenni fa felületre?
Figyelt kérdés
Tehát fa asztalra vagy más fa felületre? Vagy csak fém vagy ilyesmi jöhet szóba?2016. szept. 5. 10:39
2/10 anonim válasza:
Igen,
Na jo azert ne hagyd ott bakapcsolva es elmesz moziba!
4/10 anonim válasza:
"Az a kérdés, mi a célod vele?"
Talán rendeltetésszerűen használja.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, ha nem lett volna egyértelmű, nem asztaldísznek szánnám, hanem használnám. Fontolgatjuk a vásárlást, de helye csak fafelületen lenne. Úgy gondoltam, ha ott is biztonsággal használható, csak akkor vennék.
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 5. 14:13
6/10 anonim válasza:
Én nem tenném fára. Valami ami nem gyúlékony. , csak arra lejet biztonsággal.
8/10 anonim válasza:
A fa gyulladási hőmérséklete 200-400 °C között van, ekkor kezdődik meg a fagázok eltávozása, melyek nagyjából 800 °C-on égnek el.
Egy rezsótól rendellenes dolog hogy 200 fokra melegítse a környezetét. Természetesen okozhat tüzet, működési hiba esetén. De ilyen alapon bármi okozhat tüzet.
9/10 anonim válasza:
Tegyél alá eternitlapot, v. valamilyen jó hőszigetelőt.
10/10 A kérdező kommentje:
Azóta kipróbáltuk fafelületen. Nem melegedett fel tőle a fa, alulról ellenőriztem működés közben. Jó magas talpa van szerencsére a sütőnek.
2016. szept. 13. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!