Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért meleg a hűtő oldala?...

Miért meleg a hűtő oldala? Baj van a hűtővel?

Figyelt kérdés

Új hűtő,Samsung márkája.

Már délután is ilyen volt,aztán kicsit lehet lehűlt,nem tudom,de most megint ilyen volt.

Ennek mindig így kell lennie?Vagy ha mindig ilyen,akkor az "rosszat jelent"?

Akinek volt ilyen problémája,vagy esetleg szerelő,az kérem írjon..

2016. aug. 11. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hűtő úgy működik, hogy a belülről elvont hőt kívül leadja, tehát mindenképp melegszik. Ez leginkább hátul szokott történni, oldalt nem tudom, mennyire normális (nem szoktam tapogatni a hűtőt, s eddig takarítás közben nem tűnt fel).
2016. aug. 11. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
A hátulja a hőleadás miatt, az ajtó gumis pereme pedig a befagyás ellen meleg.
2016. aug. 12. 01:56
 3/3 anonim válasza:

Látom már régebbi a kérdés, de én is pont erre kerestem rá, ezért hátha másnak is hasznos lehet, a Samsung megválaszolja:

www.samsung.com/hu/support/skp/faq/74109

Tehát igen, normális :) Én most vettem használtan régebbi Samsungot, és a frász jött rám mert az előző kis hűtőnk nem csinált ilyet.

2016. nov. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!