Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosógépet megéri még javítta...

A mosógépet megéri még javíttatni, vagy inkább vegyünk újat?

Figyelt kérdés
Két hónap híján 11 éves, Indesit mosógépről beszélek, amiből először mosás után folyt a víz, aztán már mosni is hat órán keresztül mosott, a mosás ürítés fázisán nem tudott túljutni, egyszerűen megakadt. Érdemes-e javíttatni vagy cseréljük?

2016. júl. 23. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Az új nem fog kibírni 11 évet, szóval a javítás jobban megérné.
2016. júl. 23. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél újat, egy A++, A+++-ost! Energiatakarékosabbak az újak, tehát gyorsan megtérül. A javítás zsákbamacska, mert 3 hónap múlva más romlik el benne.
2016. júl. 23. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs olyan nagy baja, mindenképp javíttatnám.

Az új mosógépek borzalmasak...

A miénk is hasonló korú és nem tökéletes a működése már. Bajban vagyok, ha újat, milyen márkájút és milyet....

3-4 évig bírják az újak.

2016. júl. 23. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:

"inkább vegyünk újat?"

A gari úgyis csak egy évig szól, de közben lehet hogy háromszor is elromlik és hónapokig szervízben dekkol.

A szomszédomé a gari lejárta után 2 hónappal esett szét, szétrohadt a belseje, javítani sem lehet, illetve az újhoz közelítő áron megcsinálnák.

Ehhez képest a tiéd lehet hogy még elmegy 4-5-6 évet egy javítással, amit a maiak se tudnak felmutatni.

2016. júl. 23. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
A legnagyobb gond az lesz, hogy nem tud alkatrészt szerezni hozzá a szerelő, hacsak nincs nála néhány alkatrésznek való roncs. Lehet, hogy mire addig jut vele, hogy nem tudja megjavítani, ráköltöttél a kiszállásokra 10-12 e. Ft-ot és ott vagy, ahol kezdted. Szóval, én is amellett vagyok, hogy vegyél újat.
2016. júl. 24. 17:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát, ment is a zöld kéz! :)
2016. júl. 27. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
4%

" ráköltöttél a kiszállásokra"

Nem így kell háztartási nagygépet javítani.

Szervíz felhív, probléma felvázol.

Ha javítható, utánfutóra fel, bevisz, majd javítás után elhoz. Ez a módszer töredéke a kiszállásnak.

Én egy ezresből megoldom a futót, a szerelő ezért egy tizest legombol szemrebbenés nélkül.

2016. júl. 27. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: aki meg tudja oldani az általad vázolt megoldást, nyilván úgy tesz. Csak az a ritkább, aki nem csak autóval, de utánfutóval is rendelkezik.
2016. júl. 27. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:

"Csak az a ritkább, aki nem csak autóval, de utánfutóval is rendelkezik."

Nem kell rendelkezni vele.

Nekem pl. csak autóm van, utánfutót pedig bérelek ha kell, arról írtam hogy kijön egy ezresből.

De autót sem kell tartani egy ilyen mutatványhoz.

2016. júl. 27. 19:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajna nincs autónk, így végül vettünk másikat. Egyszer még megpróbáltam elindítani, de csak eláztatta a padlót.
2016. aug. 6. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!