Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » "Játékos kérdés": van-e az LG...

"Játékos kérdés": van-e az LG termékeknek különleges ismertetőjelük, mint a mosógépeiknek is?

Figyelt kérdés
A mosógépeiknek pöttyös a tetejük, véletlenül vettem észre. :D
2016. júl. 16. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Samsung mosógépem van, de pöttyös a teteje
2016. júl. 16. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Az LG-nek négyzetesen. És a régi gépeik is.

Nem volt perverzióm ezt figyelni, feltűnt magától. :D

2016. júl. 16. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Közel 8 éves a gép, kb fél centinként vannak a pontok négyzetesen
2016. júl. 17. 07:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Na annyi volt a banális története a kérdésnek, hogy valami dolgunk volt az Euronics-ban, és a bejáratnál két mosógép volt kirakva, hátulról láttam őket, az egyik négyzetesen pöttyös volt. Gondoltam biztos LG, mert a miénk is az és pöttyös. Eltaláltam.

Máskor egyedül volt dolgom valamelyik elektronikai üzletben. Szokásom körbenézni, ha már ott vagyok. Na akkor már megfigyeltem szándékosan, és az LG négyzetesen pöttyös, a Samsung valahogy máshogy pöttyös, a többi simán fehér.

2016. júl. 17. 18:32
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

.. és tényleg. :D Na az ő tetejük már nem ilyen.

Igen, van fontosabb dolgom is. Talán pont azért foglalkozom lényegtelen hülyeségekkel is. :D Addig is elterelem a figyelmemet :D :D

2016. júl. 17. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Mosógép: Inverter Direct Drive motor

Hűtő: ők csinálták az első No frost-os hűtőt

Klíma: a gyönyörű Art Cool légkondik

TV: egyedül ők gyártanak OLED panelt, illetve a WebOS TV, passzív 3D

Házimozi: az egybeházimozijuk messze jobb, mint bármelyik más márkáé.

[link]

[link]

Páldául van az imént linkelt házimozijukból, brutálisan szólnak.

Telefon: LG G4, G5, V10 - nem magyarázom.

Ja és még valami: nem romlanak el.

Mindenem LG, tudom még mindig sokan fikázzák ezt a márkát, közben nevetek, hogy sorban mondják körülöttem az emberek, hogy elromlott a Pana mosógépe, a Samsung telója, stb...

soha egy LG termékem sem romlott el.

2016. júl. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!