Milyen turmixgépet ajánlanátok?
#4-es
Nézegettem azt is, tetszene is, de fenntartásom, mivel Top Shop-os. Nem gagyi? :-)
Remélem, nem a Top Shopban dolgozol és épp reklámot csinálsz nekik? :D
4-es vagyok, egyatalan nem gagyi!
Regebben en is csak a ramenos reklamot lattam az egeszbol, es az a mod ahogy el szeretnek adni a termekeiket valoban eleg gagyi, es ez alapjan a termekek is eleg vacaknak latszanak, de par eve elkezdett eladokent dolgozni az egyik uzletben egy ismerosom, szokott hozni nekem bevezetesre kerulo termekeket es megker, hogy teszteljem, van hogy olcsobban hozzajut dolgokhoz es szulinapra/karacsonyra stb ilyenekkel ajandekoz meg, igy sok haztartasi cikkem onnan van, es azt kell mondjam meglepoen jo dolgok vannak ott, persze vannak bena, vagy nem a legjobban kivitelezett dolgok, de hol nincsenek, en peldaul ezzel a turmixgeppel 110%osan elegedett vagyok, a doboza szerint 600w-os:) remelem feloszlattam a ketsegeket, nekem bevalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!