Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mosógép lenne a jobb,...

Melyik mosógép lenne a jobb, Siemens WM12K268BY vagy BOSCH WAK24268BY?

Figyelt kérdés
Mindkettő szinte teljesen ugyanazt tudja (műszaki paraméterek, [link] Úgy hallottam, a Siemens a Bosch-nál is jobb úgy általában (és a centrifugálási hatékonysága itt kicsivel jobb), viszont a Bosch említett készülékén van (elektronikus) AquaStop funkció.

2016. jún. 1. 02:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, még egyszer a link helyesen: [link]
2016. jún. 1. 02:10
 2/5 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Én Bosch párti vagyok, de itt egyértelműen a Siemens-t venném.

Bár én INOX párti is vagyok, ott pedig a Bosch sokkal jobb jellemzően.

2016. jún. 5. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és azt leírnád kérlek röviden, hogy mi alapján választanád inkább a Siemens-t?
2016. jún. 6. 01:03
 4/5 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Igen. Ebben a kategóriában általában jobbak a Siemensek mint a Bosch-ok, de ezt a centrifuga hatékonysága A és B is mutatja.

Családban Siemens, Bosch, Electrolux, AEG és Miele gépek vannak főleg. - így a visszajelzések alapján is. Ezek a cégek mind jó gépeket gyártanak a tapasztalataink szerint.

Megjegyzem a Miele egy hét fős háztartásra mos. ;)

2016. jún. 6. 06:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!