Siemens mosógép 15 perces programja miért nem 15 percig tart?
Figyelt kérdés
Tegnap vásároltuk a mosógépet és a 15 perces programnál, ha 1 percet jelez, hogy annyi idő van vissza , visszaugrik még 10 percre?
Ez miért lehet?
2014. jan. 20. 20:49
1/9 anonim válasza:
A használati utasításban (amit senki nem olvas el) nyilvánvalóan benne van. HA nincs, akkor talán be van kapcsolva szárítás üzemmód, vagy valami utó-mosás szerú dolog. Ha semmi ilyen nincs akkor rendszer hiba és garanciálisan cserélniük kell.
2/9 A kérdező kommentje:
Elolvasnám én, de sajnos lengyelül van és azt kell bogarásznom, eddig nem sikerült semmit találnom róla...magyart még nem találtam hozzá a net-en...
2014. jan. 20. 20:57
3/9 anonim válasza:
Így van beprogramozva. Nálam a Hotpoint Aristonnál ugyanez a helyzet. Reklamáltam és még a szervízmanus sem tudta, hogy ez a gyári tulajdonsága. Lecserélte az egész vezérlést és minden maradt a régi. Ahogy utánaszámoltam, az adott idő alatt lehetetlen volna jó mosást végezni. Vagy csak egy fusermunka lenne.
4/9 anonim válasza:
Hm :S az úgy akkor érdekes. Nekünk igaz MOSOGATÓ gépünk van, gondoltam lehet valami köze egymáshoz a kettőnek (időzítéses mosás meg minden)...tévedtem. :D
5/9 anonim válasza:
Ha a gép által használt vezetékes víz hőfoka nem ideális,(1-2 fokkal hidegebb víz percekkel megnöveli a felfűtési időt!) hosszabbodik a felfűtési idő és már fel is borult az időzítő programja! Tudomásul kell venni és kész!
6/9 anonim válasza:
Ezt nevezik úgy hogy parasztvakítás.De gondolj bele szerinted ki lehet mosni 15 perc alatt rendesen?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor én egy paraszt vagyok...egyébként hányszor előfordul, hogy a gyerekeimre ráadok egy tiszta ruhát és sajnos 5 perc elteltével sem, már ott van egy nem kívánt maszatka és emiatt megy a szennyesbe...na erre szerintem tökéletes a 15 perces mosás. Nem agyon szennyezett koszos farmereket fogok mosni 15-20 perc alatt. Egyébként ezen a programon max. 2 kg ruha mosható! Szerintem szuper! És azóta sikerült hasonló útmutatót letöltenem magyarul, megtaláltam benne, hogy nem hiba, ha meghosszabbodik az időtartam a kiegyensúlyozottság ellenőrző rendszere miatt van ez!
2014. jan. 23. 11:32
8/9 anonim válasza:
Először is használati utasítás,mi új gépüknel úgy kezdtük hogy elolvastuk az egész lapot,ott benne van hogy ezek viszonyítási alapok és szinte mindig el fog térni lapon megadott adatokkal,hogy mért? Először is mosott ruha,minnél több a ruha annál több vizet enged,minnél több a víz annál több ideig tart felmelegítene azt 40fokra,minnél hidegebb a víz,annál tovább tart felmelegíteni a vizet!
Tehát kb ettől a háromtól függ az egész,nyílván télen ittál már teljesen hideg vizet,na az nagyon hideg míg nyáron nem annyira hideg a víz,tehát hamarabb felmelegíti.
9/9 anonim válasza:
Az is be van programozva hogy mit tom én van 1 órás program,abba bele van írva hogy legalább fél órát 40fokon kell mosnia,ameddig nem éri el ezt az időt addig nem számol vissza,itt is ha sokáig tart felmelegíteni a vizet,akkor is ugyan úgy be van programozva hogy fél óra a minimum amibe mosnia kell tehát nől az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!