Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért lazul ki folyton az...

Miért lazul ki folyton az anya a turmixgépben, hogy ha egyszer rugós alátét van az anya alatt?

Figyelt kérdés

Klarstein TK 18 herakles steel típusú gépről van szó.

Ha kell tudok képeket is csinálni a gép belsejéről.

Pár hete vettem amúgy, kb. napi szinten használtuk és 3 hétnyi használat után egyszer csak fura hangot hallottunk, szét szedtem és van benne ventillátor amit egy alátéttel van felrögzítve. Csak hogy az lelazult és úgy forgott a helyén. A hang azért volt. Vissza raktam, de egy-két használat után megint lejött.

Megint visszaraktam, de most egyből lelazult.

Mit csináljak? Kell még információ, hogy valaki tudjon válaszolni nekem?

Lehet buta kérdés, de önzárós anyát nem rakhatnék fel ezek helyére?

2016. máj. 16. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
garanciális, vidd vissza!
2016. máj. 16. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:

Mert rossz irányban van rajta a menet.

Normál esetben nem letekeredni hanem rászorulni kellene.

2016. máj. 16. 18:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Ha rossz irányban van rajta, akkor én nem tudok vele mit csinálni ugye? Mert én csak úgy tudom rátenni az anyát, ahogy a menet engedi.
2016. máj. 16. 18:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Töltenék fel mindjárt egy képet a csavarról amire rámegy az anya, ugyanis olyan, mint ha függőlegesen ketté lenne vágva és én nem tudom, hogy ez gyárilag ilyen vagy működés közben tört el.
2016. máj. 16. 18:36
 5/15 A kérdező kommentje:

Feltöltöttem 3 képet a kepfeltoltes.hu-ra:

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 16. 18:50
 6/15 anonim válasza:
Ehhez egy olyan biztosítólemez alátét kell aminek a "furat" kialakítása megegyezik a tengelyével.Az anya meghúzása után a lemezt fel kell hajtani az anya egy lapjára.Hogy miért ilyen alátétet raktak rá az egy jő kérdés.
2016. máj. 16. 19:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez úgy néz ki, hogy hiányzik egy rögzítő lemezalátét, és így az anyát hiába húzod meg, hogy szoros legyen, nem is éri el a lapátot
2016. máj. 16. 20:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy képet vagy valamit arról a lemezkéről, mert nem tudom, hogy mire gondolsz. (Persze el tudom képzelni, de ha bemegyek egy csavarboltba ennyi infóval, abból sok jó nem sülne ki).
2016. máj. 16. 20:09
 9/15 anonim válasza:
6.vagyok sajnos a linkelés nem az én műfajom.
2016. máj. 16. 20:34
 10/15 anonim ***** válasza:
de miért szerelgeted, ha vissza is vihetnéd a boltba, mivel garanciális?
2016. máj. 16. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!