Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Teljesen vadonatúj mosógép...

Teljesen vadonatúj mosógép így zuhogna?

Figyelt kérdés

2 hete vásároltunk egy ZANUSSI ZWQ35104 mosógépet! Beállítottam vízszinteztem!

De még is centrifugázásnál, mozog a fedél kb 2mm-ert és nagyon zuhog! (a fedélmozgás az biztos, h hibás) de az, h mért ilyen hangos azt nem tudom megérteni!

beállítottam úgy, h a lecsukott ajtó tetejéhez és beállítottam úgy is, h kinyitott ajtónál raktam a dobhoz a vízmértéket! És sehogy nem jó!

2013. szept. 1. 01:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Videózd le hogy megnézhessük.
2013. szept. 1. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elkövetted a legtipikusabb hibát amit új vásárlók követnek el és nem olvassák el részletesen a használati útmutatót!

Szinte biztos hogy nem távolítottad el a dobrögzítő csavarokat!Hátul 2-3 jókora csavar található ez fixen rögzíti a dobot szállításkor hogy ne sérüljön meg, ezt beüzemelés előtt el kell távolítani úgy ahogy az útmutatóban szerepel.Ha nem távolítod el teljesen tönkreveri a belső részeket mert kiiktatod a lengéscsillapító funkcióját(és ez esetben még a garancia is ugrik!).

Amíg ezeket nem veszed ki ne használd!

(házt.gépszerelő)

2013. szept. 1. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden csavart kiszedtem a gépből. 3db volt benne! És így is ezt csinálja!
2013. szept. 1. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
És nem ugrál a mosógép csak zuhog.. hangos! Igaz, h azt írják 75db-el a centrizési zajszint! De ez akkor is hangis.. zuhog
2013. szept. 1. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor van az hogy visszaviszed és kicserélteted.
2013. szept. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!