Teljesen vadonatúj mosógép így zuhogna?
2 hete vásároltunk egy ZANUSSI ZWQ35104 mosógépet! Beállítottam vízszinteztem!
De még is centrifugázásnál, mozog a fedél kb 2mm-ert és nagyon zuhog! (a fedélmozgás az biztos, h hibás) de az, h mért ilyen hangos azt nem tudom megérteni!
beállítottam úgy, h a lecsukott ajtó tetejéhez és beállítottam úgy is, h kinyitott ajtónál raktam a dobhoz a vízmértéket! És sehogy nem jó!
Szerintem elkövetted a legtipikusabb hibát amit új vásárlók követnek el és nem olvassák el részletesen a használati útmutatót!
Szinte biztos hogy nem távolítottad el a dobrögzítő csavarokat!Hátul 2-3 jókora csavar található ez fixen rögzíti a dobot szállításkor hogy ne sérüljön meg, ezt beüzemelés előtt el kell távolítani úgy ahogy az útmutatóban szerepel.Ha nem távolítod el teljesen tönkreveri a belső részeket mert kiiktatod a lengéscsillapító funkcióját(és ez esetben még a garancia is ugrik!).
Amíg ezeket nem veszed ki ne használd!
(házt.gépszerelő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!