Zanussi vagy Mora kombinált tűzhelyet érdemes venni?
zck242g1wa
És milyen a tiéd? Elég nagy a sütő?
Majdnem ez lett, végül ennek talán a nagyobb testvérének mondható mellett döntöttünk, mert az is befért a konyhánkban, de van légkeverés. (Amit eddig egyszer használtunk.)
Volt már párszor, hogy nem szikráztatott egy-egy rózsánál (kétszer vagy háromszor), de nem tulajdonítok ennek akkor se jelentőséget, ha pl. egy éven belül vissza kell rakni a konyhába a gázgyújtót.
Szerintem nagy a sütője (ugyanakkora lehet, mint az általad kinézett modellnél, szerintem csak a légkeverésnek kell nagyobb hely az enyémnél).
Ha eddig gázsütőd volt, olyan lesz, mintha teljesen a nulláról kellene sütni tanulni.
Amúgy jó szerintem.
Gyorsan bemelegszik viszont a gázsütőnél szerintem lassabb - szerintem az nekünk sokkal melegebb volt - égetett is. Illetve ott nem az egész sütő volt meleg (szigetelés nagyon rossz), hanem alulról jött túl sok hő. Gyorsabban átsültek a dolgok - és addigra meg is égett az alja.
Itt nem sül át olyan gyorsan.
Viszont rossz polcmagasságnál vagy hőmérsékletnél a teteje hamar barnul / száradhat is a sütiknek!
Köszi.
Azóta már mi is ezt nézegettük :-)
Eddig is villany volt a sütő, szerintem sokkal jobb, mint gáz.
Jaa, akkor gyakorlott emberrel állok szemben. :)
Melyiket néztétek akkor, ami nekem is van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!