Milyen márkájalezéssel ellátott szabadonálló kerámialapos elektromos kombinált tűzhelyet érdemes manapság vásárolni?
Gáz a lakásból távozik, szükségem van egy elektromos tűzhelyre. Addig jutottam olvasgatásban, hogy van indukciós, és kerámialapos kivitel. Indukciós az ára, és az edények ára miatt nem jöhet szóba.
Persze van a világon 80-150-ig mindenféle, de kérdem én, manapság melyikben kell hinni?
Az indukciós a legjobb, mert a legmagasabb hatásfokkal az dolgozik. További előnye, hogy nem tudod megégetni magad vele, nem tudod úgy felejteni, mert ha nincs rajta edény, kikapcsol.
Butaság, hogy drága lenne az edény, annyi a lényeg, hogy az edény ne alumínium legyen, hanem acél vagy vas, hát ez nem egy nagy elvárás egy edénynél, egyébként sem egészséges alu edényben főzni.
80% körüli a hatásfoka egy indukciós lapnak, ami kiemelkedő, egy kerámialapos a 40%-ot sem éri el.
Ha sokat főztök, sokat lehet spórolni az indukcióson.
Ebből viszont kombinált nem létezik olcsón, külön kell sütőt és lapot venni és be kell egy korpuszba építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!