Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Lehet-e rotációs kapával...

Lehet-e rotációs kapával biciklit hajtani?

Figyelt kérdés
50ccm3-s Rk41-es rotációs kapa motorja tudja hajtani a biciklit? Ha igen mennyivel menne Max? A kapa alját lánc hajtja? Amivel lehet kapálni?

2016. ápr. 2. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

egytengelyes vontatójárműből és egytengelyes vontatmányból álló járműszerelvény

maximum fénysebességgel mehet

2016. ápr. 2. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze lehet!

Megfelelő gépészeti ismeretekkel, felkészültséggel, bármit megtudsz csinálni.

Esztergád és maród nem árt ha van!

2016. ápr. 3. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Fu hát akkor új program :D rendőr mit szól hozzá? Mint egy dongomotor lenne? Jah igen es 40-el menne kb?
2016. ápr. 3. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:

50ccm-el egy sz@ros kerékpárt akár 80-90-el hajthatsz, csak áttétel függvénye.

A rendőr, meg ha elkap, akkor, jó esetben nem csinál semmit, rosszabb esetben úgy meg fog b..zni f..z nélkül, hogy a füled is leég, nem csak a pénztárcád.

2016. ápr. 4. 09:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyen bírságot adna a rendőr? Azert mert nincs jogsim?
2016. ápr. 4. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

No hát... Pontosan az ilyen, szedett - vetett sz@rokból összetákolt fostaligákon, közúton, agy nélkül közlekedő f..ztalicskák miatt doglik meg a rengeteg "paraszt" az úton.

Remélem 10 évre a fa..odra verik a bilincset...

2016. ápr. 6. 12:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondom,hogy nem csináltam semmit! Nem építettem bele,csak kérdezem... Egyből magyarázni kell...
2016. ápr. 10. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit tudok mondani hogy elég nagy szégyen hogy a magyar emberek leszólják azokat akik újítani, új dolgokat szeretnének kitalálni, alakítani, építeni és gondolkodnak. Te nem akarod a mások által megszabott morált követni, valami jobbat és egyedibbet akarsz. Ez nagyon jó dolog.

A véleményem az hogy nyugodtan próbáld meg, csináld meg, ha gondolod dumálhatunk erről facen is akár és ha elkészült dobhatsz fel képet is ha gondolod. Engem is érdekelnek az ilyen dolgok. Én sem építettem még, sajnos nincsenek meg hozzá a megfelelő ismereteim, de kedvem lenne hozzá bármikor.

2016. ápr. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!