Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Indesit mosógépen csak centrif...

Indesit mosógépen csak centrifugálás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ezen a mosógépen hogy lehet beállítani, hogy csak centrifugázzon? A használati útmutató szerint külön programja van. Ha beállítom a fugázást, akkor is ereszt a gépbe vizet, és 36 perc a program.

Így néz ki a gép:

[link]

2016. márc. 28. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezen sehogy, a legtöbb már úgy működik, hogy csinál egy (vagy több) öblítést a programban, és utána centrifugáz. A súlyeloszlatás miatt ez előnyös egyébként.
2016. márc. 28. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2016. márc. 28. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is indesit gépem van, és nekem úgy lehet,h neked is lehet :D most megnéztem az enyémet xd hát van úgye az a két számnélküli program, az egyik 37 perces, ott 2 centri és két öblités van, ez megy a főmosás után... és van a 16 perces ott csak egy centrifuga megy öblités nélkül... de írd meg,h sikerült-e :D
2016. márc. 28. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valamit kézzel mosunk ki akkor és a gépbe akarjuk kicentrizni, a kézi mosós, vagy a csak centrifuga programmal kell...

( ez az egyik kiszemelt új gép. a régin van kézi mosás. Illetve ha csak a centri prgramra tekerem, akkor azt csinálja. nem szokott felvenni vizet. és bizony legalább negyed óra )

2016. jún. 19. 05:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jöttél rá a " csak " centrifuga programra?
2016. dec. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!