LG F10C3LD mosógépen hogy lehet csak centrifugálást beállítani?
Olyan program van, hogy öblítés+centrifugálás, viszont ha kézzel mosok nagyon kényes ruhát, azt csak centrifugálásra tenném be.
Elvileg tudnia kell csak centrifugálni, de a kézikönyvben elég kevés információ van, erről pedig konkrétan semmi.
Az újabb LG-knél általában így szokott működni:
Bekapcsolod > Spin gombot nyomogatva beállítod a centrifuga fordulatát > Indítás gomb
(A módválasztó tárcsát nem szabad elforgatni)
Kipróbáltam, de sajnos nem működik így.
Ahogy elkezdtem váltogatni a centrifugálási fordulatszámot, automatikusan a pamut programra lőtte be magát a gép. :(
Elindítottad és mosni kezdett, vagy nem próbáltad ki végül? Szerintem így működnie kéne.
Az nem gond, ha a Pamut programnál világít, nem azt fogja elindítani. A lényeg, hogy bekapcsolás után csak a centrifuga gombot szabad nyomogatni, és utána indítás gomb.
F12B8QD1 van nekünk, és azon is a pamut kezd el ilyenkor világítani, de ha elindítom csak centrifugázik 10-15 percig.
Azóta kipróbáltam, és tényleg működik. :)
Köszönöm! :))
Mérges vagyok az LG-re, hogy elrejtette ezt a funkciót. :S
A régi gépeken is így lehet előhívni. Mostanában tudtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!