Mennyire jo es mennyit fogyaszt az indukcios fozolap?
Figyelt kérdés
ha van valakinek , vagy valakijenek...2010. ápr. 4. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nekem az van. Hát ez a leghatékonyabb főzőlap, vagyis a belevitt energiát ez adja át a leginkább az ételnek.
Vesztesége nincs sok, csak arra emlékszem, hogy lemértem 1L víz forralását, és annyi idő volt, amennyinek a papír szerinti teljesítményével számoltam.
Úgyhogy jó, és annyit fogyaszt, amennyit használod..:)
2/5 anonim válasza:
nekünk is az van és olyan 8-14 ezer ft-val dobja meg a villanszámlát de a gáz is ennyit használ kb.
3/5 anonim válasza:
Az nem semmi, mi sokat főzünk, de összesen 12 a villanyszámlánk... Első voltam.
Biztos jól van bekötve az a főzőlap?!?
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó, sokkal gyorsabban megfőnek rajta az ételek.
Vegyünk egy példát:
Általában az indukciós tűzhelyen egy főzőlap fogyasztása 1,5 - 2kW.
Ha naponta egy órát használsz egy főzőlapot rajta, akkor (EON árakkal számolva) havonta kb 2500-3000 Ft lesz az ára.
Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom!
5/5 anonim válasza:
És csak akkor annyi, ha abban az egy órában is folyamatosan max teljesítményen üzemelt! Az pedig általában csak vízforralásra való.. Ilyen használatnál a reális fogyasztás szerintem kb 1500 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!