Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porszívó motorból körfűrész?

Ssj4Songoku kérdése:

Porszívó motorból körfűrész?

Figyelt kérdés
Porszívó motorból szeretnék itthon egy körfűrészt építeni.Már megvan az állvány,csak a motor hiányzik.Én egy porszívó motorra gondoltam,Hány wattos legyen szerintetek?

2016. febr. 27. 18:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ:))
2016. febr. 29. 12:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor milyen motor kell Hozzá? Én csak bútorlapok vágására használnám.Vékony könnyű tárcsával:)
2016. febr. 29. 15:14
 13/14 electroman75 ***** válasza:
A biztonság kedvéért azért hívd ki a mentőket az első indítás előtt. Rég nem hallottam ekkora baromságot.
2016. febr. 29. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

A magasság állítást hogy oldod meg? A vezetőt? Mert az például igen fontos, egyrészt a pontos munkához, másrészt ha nem párhuzamos, akkor úgy ki tudja lőni az anyagot a kezelő felé, hogy csak na. A kézvédő meg van oldva? Hasítóék van?. Inkább szánj rá 50-60 eFt-ot, és vegyél egyet készen. Pláne, ha nincs tapasztalatod a körfűrész használatával.

https://www.youtube.com/watch?v=u7sRrC2Jpp4

Nézd meg ezt a videót, számított rá, hogy visszaüt az anyag, elvégre ez volt a célja, és mégis millimétereken múlott, hogy nem lett baleset. Hasítóék nélkül ez bármikor megtörténhet. Részemről egyébként pont ezért szeretem a két hosszú tolófa használatát.

https://www.youtube.com/watch?v=Fbca0Km8Q5E

Itt egy videó arról is, ha nem párhuzamos a vezető. Szóval veszélyes a körfűrész, és nulla tapasztalattal nemigen érdemes nekiállni építeni. De ha mindenképp emellett döntesz, akkor sokat olvass utána.

[link]

egy ilyen kapcsoló legalább ajánlott, de még jobb a biztonsági lábpedál.

2016. márc. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!