Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Bosch mosogatógép 2-3 hónapos...

Bosch mosogatógép 2-3 hónapos miért nem engedi le a vizet?

Figyelt kérdés
Akármilyen hőfokú programra kapcsolom tekerős gombbal, nem engedi le a vizet a mosogatógép. Már a szűrő is ki lett mosva forró vízzel, tehát nincsen eltömődve, nem zsíros. Mit tegyek vele? Nincsen rajta vízleeresztő gomb sem. Másal is előfordult ilyen már? (ha garanciás szerelővel elvitetem 6 hétbe kerül, mire visszahozza, az euronic-es mosogatógépet). Van tippetek, hogy mit csináljak azon kívül, hogy kézzel leszek kénytelen elmosogatni és kimerem belőle a vizet?
2016. febr. 4. 05:12
 1/4 JulesM111 ***** válasza:

A szennyvíz elvezető cső megfelelően van elhelyezve? Lásd user manual, ott szoktál szépen lerajzolni. ( bűzelzárás, max magasság)

Szifon csatlakozásnál nincs a gumiszelep "beállva", ami nem engedi ki a vizet?

Amúgy nem jelez valami hibát, hibakódot a gép?

Ez az amit meg tudsz nézni, ha ez nem segít, jön a szerelő, és marad a hagyományos kézi mosogatás 6 hétig.

2016. febr. 4. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem boldogulsz a gépkönyvben hátul leírt hibajavításokkal, kkor keress rá az Erzsébet királyné úti Elektrolux szervízre..itt mást is javítanak. Ha megteheted, akkor odaballagsz, és elmondod mi a bajod...nem kell mindjárt elszállítani egy gépet...

Illetve most találtam egy telefonszámot, nézd meg ez abban a szervíznben csöng-e..Van ott egy oktató, aki a szerelőket tanítja. Az mindent tud, még azt is, amit nem találtak fel..

06 1 252 17 73..

egy próbát megér.

2016. febr. 4. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget. meg sikerült oldani. elmozdult a szivattyúnak a fedele, biztosan akkor, amikor kiszedtem a szűrőt letakarítani mosószeres forróvízzel és ez végett nem engedte le a vizet. hibakód ablak nincsen ezen a mosogatógépen, ahol számnak vagy betűnek kellene világítani.
2016. febr. 4. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat. a szerelő 5000ft-ért vissza rakta a helyére egy kis műanyag darabkát, ami leesett amikor az elmosott szűrőt próbáltam visszatenni. ez volt a baja csak.
2021. febr. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!