Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » BEKO CSA 29036 kombinált...

BEKO CSA 29036 kombinált hűtőszekrényről vélemény?

Figyelt kérdés
A BEKO CSA 29036 vagy a BEKO CSA 29032 kombinált hűtőszekrényt néztem ki, van valakinek hasonlója?
2016. jan. 10. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a Bekot messziről kerülöm! Mosógépet vettem egyszer belőle mert az eladó ajánlotta mint olcsó és jó minőségű árut. Bizonygatta hogy nálunk még annyira nem ismert ez a márka,de külföldön már rég befutott és higyem el hogy van olyan jó mint a stb,stb,stb

Én beugrottam neki és kb fél év mulva elöször programkapcsoló hiba,aztán rá pár hónapra a motorja romlott el,hál istennek még garancia idő alatt. A második meghibásodásnál megkérdeztem a szerelőt hogy szerinte ez a márka milyen,én vagyok csak szeremcsétlen ezzel a géppel? Na had ne irjam le szó szerint a szerelő véleményét a márkáról,a lényeg hogy én voltam a hülye amiért bedőltem az eladónak. Azóta inkább hitelre vettem egy márkás gépet és nem is csalódtam.

2016. jan. 18. 21:16
 2/2 anonim válasza:
Kerüld el a Beko-t , ha jót akarsz. Másik topikban olvashatod a történetünket..
2016. márc. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!