Mennyit kell menjen egy zanussi kombinált egy kompresszoros hűtőszekrény?
Mar hét evés eddig semmi gond nem volt vele ,egy ideje azt vettem eszre hogy nagyon sokat megy,két órát megy és 2 óra 20 percet áll,nem sok ez egy kicsit ?
Régebben nem vettem eszre hogy ilyen sokat menne ,kb. 20- 30 percet ha ment . Semmi változtatás nem történt ugyan úgy van benne az élelem mint azelőtt úgy hűtőben mint fagyasztóban .Annyit hozza tennék hogy minden évben mikor be köszönt a hideg be visszük egy meleg helyiségben mert nem működik ha 10 fok alá esik a hőmérséklet és olvastam a használatiban ,hogy miután szállítottuk 2 órát kell várni míg újra indítsuk de én nem vártam csak 20-30 percet ,lehet ez a gond valami elromlott?
Mozgatás után minimum a használatiban leírt időt ki kell várni. Ha fektetve viszitek, akkor viszont egy bő fél napot.Ilyenkor elszökik a hűtőközeg (gáz) és nem fog megfelelően működni.
Húzd el a faltól és nézd meg a rácsot, nem poros, mocskos.
Amennyiben az, ecsettel porszívóval takarítsd ki a rácsot és várj csodát. Esetleg nem javul, akkor az első gondolat lesz a ludas, hűtőszerelőt kell hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!