Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » ARISTON NUOS EVO SPLIT 300...

ARISTON NUOS EVO SPLIT 300 levegő - víz hőszivattyú alkalmas vízmelegítésre és fűtésre is?

Figyelt kérdés

Tehát egy ilyen hőszivattyúval tudok lakást fűteni is? Meg meleg fürdő vizet is előállítani? Központi fűtésre is kapcsolható?

Mindenképp elektromos kazánban gondolkoztam, de nem nagyon értek hozzá és olyan ember véleményére vagyok kíváncsi aki ért ehhez vagy tapasztalt a témában. kb 100 négyzetméteres, nem magas belmagasságú, átlagosan szigetelt kertes házról van szó. Ha valaki tud olyat ami ár/érték arányban megfelelő árban van elektromos kazánt és alkalmas ezekre a célokra akkor arra is kíváncsi vagyok. Nem köteleztem el pontosan ilyen típus felé magam.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 2. 13:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!