Mákdaráló alkalmas jég darálására?
1. Lehet hogy befolyik a jég, és akkor ugyebár lehet az hogy leüti a biztosítékot. De lehet az hogy ettől véglegesen tönkremegy a mákdaráló?
2. Lehetséges hogy beletörik a jégbe a daráló feje? Vagy túl tud melegedni ha pár másodpercre el van akadva?
Én mindegyikre azt mondom hogy szerintem képtelenség, de szerintetek? Tapasztalat?
Olyan is felmerülhet hogy belül tönkre megy valami, ha igen akkor mi lehet az? A motor? Az csak egy tekercs hogy menne tönkre? Vagy eltörik a tengely vagy mi?
Mindenesetre úgy halottam megszakításokkal kell csinálni. a nagyobb fordulatszám, és a túlmelegedés elérésének elkerülése érdekében.
Alapvetően nem alkalmas.
Jeget max olyan készülékkel darálhatsz, ami alkalmas folyadékot tartalmazó anyag aprítására. Pl. turmix gép, bot mixer.
Az ok egyszerű: a tengely nincs tömítva folyadék bejutása ellen, a tengely mentén beszivárgó víz tönkreteszi a motort.
"Olyan is felmerülhet hogy belül tönkre megy valami, ha igen akkor mi lehet az? A motor? Az csak egy tekercs hogy menne tönkre?"
Úgy hogy leég a pitsába! Ilyet még nem hallottál?
Kipróbáltam. De sehogy sem sikerült összedarálni, mivel a keverő túl közel van a aljához. és pillanatok alatt eltömődik és üresben forog.
Az okostojásoknak meg mondom hogy ahhoz hogy megbasszon az áram ahhoz szakadás nélküli útnak kell lennie a kezemtől az elektronikáig, ami elég nehezen valósul meg ha száraz marad a kezem. ja és nem kellett egy pillanatnál tovább bekapcsolva lennie a motornak mert azonnal felpörgött max fordulatra, a jég meg össze vissza pattogott, ahelyett hogy darálódott volna. Szóval ehhez nem daráló, hanem kifejezetten jég daráló kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!