Kinek milyen digitális fényképezője van? Ki mit szól hozzá (vélemények)?
19:11
tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy a dslr a digitális tükörreflexes angol rövidítése. ha jól rémlik digital single lens reflex. nem vagyok biztos benne, elég hiányos az angoltudásom :)
és azt is tudom, hogy mi az a tükörreflex. egy tükör "vetíti" azt a képet a keresőbe, ami a végeredmény lesz. expozíciókor ez a tükör felcsapódik, a keresőben az exponálás pillanatában semmi sem látszik.
szeretnék kcisit komolyabban foglalkozni a dologgal, azt mondják, hogy jól megy eddig is, én nem tudom meghatározni, mert a saját képeket nem tudom kritikus szemmel nézni.
a megye legfőbb hírportálján is viszontláthattam a fotóimat, szóval annyira rossz nem lehet.
mint foglalkozás nem tudnám elképzelni, mert akkora nagy tehetségem biztos nem lenne. viszont ez nagy csak egyszerű "szülinapikattintgatás" :) rengeteget tudnék írni, de ez már így is nagyon off :)
és még egy kiegészítés (és aztán tényleg abbahagyom:)):
sose dolgozok auto módban, inkább elcseszek magamtól teljes manuálisban 100 képet, minthogy összehozzak 10 jó képet autoban. meg akarom tanulni :) különben mi értelme lenne? :)
19:11 es vagyok
Bocsi, félreismertelek, sok sikert :)
Sony A200
Sigma 18-50 f2.8
Minolta 70-210 f4
egyéb kiegészítők
Panasonic Lumix DMC-LZ8.
Nagyon elégedett vagyok vele. Nehéz vele rossz képet csinálni.
Canon 30D tükörreflexes.
Überfasza, megért minden forintot amit ráköltöttem.
Elötte pana FZ-7, az sokat tudot csak a képe volt gyenge (nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!