Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az olcsóbb Krups Dolce Gusto...

Az olcsóbb Krups Dolce Gusto kávéfőző van vkinek? Szeretitek? Megér 10 ezret?

Figyelt kérdés

Mit jelent az, h nincs automata vízadagolás, csak kézi?

Átlagosan mennyi szokott lenni egy doboz kapszula?

Nem iszunk nagy adagokat, egy kapszula is elég 2 adag kávéhoz?

2015. dec. 17. 18:39
 1/6 Cusheen válasza:

Szia!A 10 ezret megéri simán!Egy doboz kapszula általában olcsó,1500-2000ft (attól függ melyik boltban veszed meg)

Két emberre nem elég egy kapszula.Pontosabban ha van hozzá habos kapszula akkor biztos nem! És általában(a miénknél legalábbis)lehet állítani,hogy mennyit töltsön bele a bögrénkbe.Nagyon finom a kávéja,több ízben lehet kapni,nem drágán.Remélem tudtam segíteni!

2015. dec. 23. 14:07
 2/6 anonim válasza:
Hol lehet 10000-ért megvenni?
2016. febr. 8. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Karácsony előtt volt ennyi a Media Markt-ban, de mire visszamentünk, már nem volt akciós.

A kapszula 1800 körül van, 180 ft egy adag kávéért, főleg ha még kell bele cukor és tejszín, nagyon sok.

Szóval végül nem vettük meg.

NEm a gép miatt, hanem a kapszulák miatt.

Az Aldis gép is hasonló árban van, de egy csomag kapszula 600-800 Ft.

2016. febr. 9. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
180 ft sok egy kávéra? A kávéautomatákból vett kávé is minimum 100 forint és közel sem olyan jó mint egy kapszulás. A cukor meg tejszín nem egy nagy összeg. ~200 forint nem sok egy finom kávéra, de ha így gondolod akkor nehogy elmenj kávézóba vagy étterembe, mert 350 alatt nem igazán tudsz mit inni.
2016. máj. 5. 16:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Erre a stílusra semmi szükség.

Elárulom neked, hogy egy kávézóban több százezres profi gép van, nem egy 10-20 ezres kapszulás.

És ott sok egyéb dolgot is megfizetsz, mivel a hangulat, a beülési lehetőség az, amit meg kell fizetni, a drága bérleti díjat is fizeted a kávéddal. Valamint pincér szolgál ki, ami szintén nincs ingyen.

Kifejezetten szeretem a kávézókat egy baráti beszélgetéshez.

De otthon ezeket nem fizeted meg, ne hasonlítsuk már össze a kettőt.

Ha 200 ft szerinted reális egy otthoni kávéért, akkor veled van a baj.

Iszol mondjuk 2 kávét naponta.

Az heti 14 kávé. Ez 200 ft-jával számolva hetente 2800 ft lenne.

Havonta pedig 11-12 ezer.

Látod már, milyen hülyeséget írtál?

Otthoni kávézásra ez nonszensz.

Ha nem kapszulásod van, hanem rendes őrölt kávé, és hagyományos gépben főzöd le, akkor 1000 ft-ba sem kerül a havi adagod.

Munkahelyen nekünk 4 főnek 1 hétig tart egy 250 grammos csomag.

Napi 2x 4 adag, ami napi 8 adag, heti 40 adag, de amúgy még több is, mert mindig marad az alján. Egy középkategóriás kávé kb 500 ft, tehát egy csésze kávé 10-12 ft-ba kerül.

És nem rossz ez sem, sőt ha többen isszuk, ez a legjobb megoldás.

Nekem csak otthonra kell a kapszulás, mivel hétközben a munkahelyen iszok.

A kérdésben említett gépet végül nem vettem meg, mert a kézi vízadagolás nagyon nem szimpatikus. NEm tudod rendesen belőni, mennyi víz kell, és egy pillanat alatt lesz ihatatlan lötty a jó drága kapszulából.

Az ALDI gépe 20 ezer volt, de nem kézi, hanem automata, és tud sima meg hosszú kávét is. A kapszula 700, szóval egy kávé 70 ft.

Még ez is lényegesen több, mint a lefőzött kávé ára, de ahol nem fogy el a lefőzött 4-5 adag egy nap alatt, ott talán ez a jó megoldás.

2016. máj. 6. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi kávét iszol, napi kettőnél többet én nem szoktam.

Mint mondtad, a munkahelyeden 10-12 forintból megvan egy adag kávé. Tehát max napi 25 ft. Ha havi 20 munkanapot dolgozol akkor 500 ft egy hónapra a kávé. Ha a kapszulást hétvégén használod akkor hétvégente napi 2 adaggal 800 ft. Tehát havi 3700 ft összesen a kávé havonta. Vessetek meg én ezt nem tartom irdatlanul soknak.

Mellesleg ha heti 5-nél több napod dolgozol, akkor még olcsóbb. Azt nem tudom, hány kávét iszol egy nap de 2-3-nál több szerintem nem egészséges, pedig nagyon szeretem a kávét.

Elnézést ha megbántva érezted magad a kommentem miatt, nem az volt a szándékom.

2016. máj. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!