Milyen kávéfőzőt ajánlotok max 40ezerért?
Karácsonyi ajándéknak szánjuk, mert a régi elromlott, és egy jó ideje kotyogós van használatban. A keret max 40e forint, ezért milyen ajánlotok?
(Nagyon de nagyon nem értek a kávéfőzőkhöz, de sima kávét tudjon :), meg esetleg cappucino amit szereti a kiszemelt, valami ilyesmi)
De tényleg nem értek hozzá, 40k-ért mit ajánlanátok?
Igazából nekem erre a hagyományos presszó kéváfőző ugrott be. Ebből általánosságban jókat mondanak a szarvasi kávéfőzőkről és nem is drágák halálosan 10-20 ezer általában. pl: [link]
Vagy vannak komolyabb gépek sok személyes kiadással pl ez: [link]
ha meg a kapszulás kiadás (ami horror áron lehet kávézni mert a gép és a kapcsula is baromi drága akkor lehet ez: [link]
vagy ez: [link]
(Amúgy a bolt csak elfogultság miatt jelent itt meg akárhol lehet ilyeneket venni)
Remélem segített egy kicsit.
Az összes linkelt közül a philips-re szavazok :)
Amiket én néznék egy gépen (és ezeknek megfelelő gépek akadnak 40.000 alatt):
- 15 bar nyomás
- "Cream system" (ezt mindenhol máshogy írják, de annyi a lényege, hogy krémet képez a kávé tetetjén)
- esetleg, hogy legyen pod-os tartója is, de az már nem létszükséglet. (ha nem vagy annyira képben :): pod, az adagolt kávé, praktikus használni, de egységárra drágább az is, hasonlóan a kapszuláshoz, mint a sima)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!