Miért alszik ki a sütő, ha valamelyik rózsa is működik?
Figyelt kérdés
Adott egy 13 éves gáztűzhely.Kb pár pónapja olyat produkál,h a sütőrészét csak akkor tudom használni,ha a rózsák nem égnek.Ha csak egy rózsa is működik,akkor éppen begyullad,de pár perc után kialszik. Ha a rózsák nem mennek,akkor akár napokig is elsütöget magának.:) Ez elég bosszantó pl egy vasárnapi főzéskor,mikor fő a húsleves, a pöri,aztán meg kell várnom,hogy elkészüljön,hogy berakhassan a stefániát. :) Szerintetek nagy baja lehet?2015. dec. 7. 09:46
1/3 anonim válasza:
Dugulás miatt kicsi a gáz nyomása, és a sütőnek több gázra van szüksége.
2/3 anonim válasza:
az előttem szóló rendkívül tömören adta a jó választ..
ezt akár alkatrész nélkül is megúszhatod, csak a gáz útjában lévő szűkületet(koszt,lerakódást,kócdarabot, bármit) kell kifújni..ha van a sufniban egy jó kis kompresszor, akkor szétszeditek a csatlakozást a gázról, és szakember megcsinálja...az óradíjából megússzátok.
sk ne barkácsoljátok, mert a gáz nem játék..szakember mindenképpen kell, de nem kell új tűzhelyt vennetek.
tisztítás után mintha új lenne.
3/3 Salx Narval válasza:
Ehhez nincs mit hozzátenni, csak megerősíteni tudom mindkét választ. Egy alapos tisztítás és újra működni fog. Ha nincs hozzáértő a családban hívj szerelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!