Gyereketek pici korában nagy hasznát vettétek a fagyasztónak? Mikre használtátok?
Nincs fagyasztónk, illetve a hűtő felső, zárt polca a fagyasztó. Sok dolog nem fér bele. Mi nem raktározunk jelenleg ételt, nyaranta jégkockát csinálunk benne.:)
Kíváncsi vagyok, hogy ti mire használtátok a fagyasztót, hogy le tudjam szűrni, keressünk-e egy helyet egy fagyasztónak valahol esetleg a lakásban.
26 hkm
Gyümölcs, zöldség, pici adag húsok, sütőtökpép, később szószok kis adagban.
Meg van ilyen zselészerű anyag, amit a fagyasztóban kell tartani, ha beüti a fejét, rögtön rá lehet rakni és nem lesz púp. :) Ez nagyon jól jött egy időben. :D
Fagyasztottam le anyatejet, később a hozzátáplálásnál mindent, amit fagyasztani lehet, kis adagokban.
Egyébként is használjuk, főleg húsokat szoktam fagyasztani. De nincs külön fagyasztónk, csak a hűtőnek van fagyasztó része.
köszönöm! szerintem elég lesz az a polc nekünk.:) húst nem készítek itthon, kis zacskókba meg el tudom tenni majd a hozzátápláláskori dolgokat (gyümi, zöldség).
szeretném egyébként, ha majd mi főznénk a kicsinek (a férjem itthonról dolgozik), de nem tudom még előre, hogy hogyan lesz. lehet, hogy imádni fogja az üvegest, a bolti almát meg utálni, nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!