Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A kapszulás kávéfőzőkbe a...

A kapszulás kávéfőzőkbe a kapszula mennyi 'lefőzésre' elég?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni ajándékba egy kapszulás kávéfőzőt,csak eléggé drágák bele a kapszulák,az érdekelne h kb egy kapszulából mekkora mennyiséget tudunk lefőzni.És hogy az mind1 h milyen kapszulát teszek bele a kávéfőzőbe,mivel néhány online shopban találtam olcsóbb kapszulákat.

2015. nov. 9. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
A CBA-nál nézz körül, mert ott a Tchibo akciózik. Ha veszel 10 doboz kapszulás kávét, akkor kapsz egy Caffissimo kávéfőzőt. Ez így együtt 15ezerbe kerül.
2015. nov. 9. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy egy kapszula egy kávé.
2015. nov. 9. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. nov. 9. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kapszula, egy adag és 4-6 grammnyi kávé van benne. Akárhogy nézed az olcsóbbnak számító kapszula is drágább a nem kapszulás kávékkal összehasonlítva. Viszont cserébe a kávéfőző gép relatíve olcsó és megközelíti a profi presszókávé minőséget. Ezeket kell a mérlegre tenni, ha döntés előtt vagy
2015. nov. 10. 11:52
 5/7 homo ludensz ***** válasza:

3 állás van a gépen rövid közepes és hosszú(lötty).

A középsőt használom de vagy kétszer visszateszem a kapszulát vagy mielőtt leállna megérintem és akkor még ad. Az a mennyiség szükséges és iható.

2015. nov. 20. 12:49
 6/7 anonim válasza:
Nekem nincsen kollégámnak van egy ilyen gépe és ő utánatölti a kapszulákat! Natur őrölt kávét tesz beléjük és le folpakozza őket! Még nem láttam hogy hogyan csinálja és ha mástól hallanám el se hinném de ez a csávó egy örült! Ha volt ember akiről Macgyver szerepét mintázták akkor az ő volt!
2017. ápr. 17. 05:12
 7/7 anonim válasza:

Megnéztem: A "Jacobs Lungo 8-as" = 40 kapszulás csomagoláson "208 e"- t írtak rá

Tehát 208/40 = 5,2gr / kapszula ( mindez kb 72-107 ft/ db áron -akciófüggő) Emag- ingyenes szállítás)

1000/5,2=192 kapszula vagy (adag) mértani közép szerinti áron kb 87-88 ft/db ill. kapszula ami ezzel számolva =

87x192=16700 Ft/kg. a "kávé" ára

Ennek alapján egy (közepes minőségű Segafredo" pörkölt babkávé ára cca 6000 ft van drágább is de ízletes az aromája. Láttam már 20-2400 ft/ kg áron Nespresso kapszulát is

Inkább egy darálós kávéfőző mégha felújított is (Mosonmagyaróvár) olcsóbb mint egy vadi új Nespresso vagy hasonlók üzemeltetése

2024. máj. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!