Hogyan kössem be ezt az új termosztátot?
A régi termosztát így van bekötve:
Az újat pedig így írja le:
nekem ez nem egészen tiszta sajnos.kéne egy 220-at rávezetnem még külön?
A régibe is összesen két vezeték van bekötve, mindkettő a kazánból jön.
Ezt a kettőt (mindegy melyik a melyik...) kösd be az új 1(NO) és 2(COM) pontjaira.
bocs, de a képet nem láttam, olyan kicsi, csak felette a szövegbőlm az NO, COM feliratot.
Ha saját tápot igényel, nem úszod meg hogyb egy fézist és nullát ne húzz be a dobozba.
Amúgy nem értem, miért kell neki tápellátás.
Nekem nem kér az intelligens termosztát, 2 ceruzaelemmel 2 évig elvan. Mondtam hogy ne ezt vedd, hanem a Honeywellt...
Miről "beszéltek"?
A képen egy egyszerű Siemens RAA20 bimetálos szobatermosztát van.
Nem vevő egység, nem Computherm, nincs rajta 1-es és 2-es kivezetés, ahogy COM és NO kivezetés sem és nincs szüksége tápfeszültség ellátásra.
Szirtyke megint hozta a szokésos színvonalát. Nem olvas, csak ír. Megbízhatóan masszív hülyeségeket.
Mindenhez ért, de semmit sem tud.
Figyelj, kedves egy agysejtű egységsugarú barátom.
A kedves kérdező, aki nem ért hozzá, lefotózta a régi termosztát bekötését. Utána lefotózta az új leírását.
Baromi sok hasznos infót adtál azzal a fensőbbséges kijelentéssel, hogy elárultad neki, milyen típusú a régi termosztátja, amit cserélni szeretne. Ami tényleg nem kért 230V~ tápfeszültséget. Egyéb okosság, nyuszifül? Szerintem nem kéne eröltetni itt a válaszolgatást.
Természetesen ment a piros mancs, kivételesen megkérnék minden erre járót, hogy csatlakozzon, az ilyen dilettáns barmoknak le kell annyira rontani az értékelését, hogy senki ne vegye őket komolyan.
Akinek kedve és ideje van további hasznosság-mutató átállításhoz, kattintgassa végig:
"Baromi sok hasznos infót adtál azzal a fensőbbséges kijelentéssel"
Nem volt itt semmi fensőbbség.
Kérdést tettem fel és tényeket írtam le hogy érthető legyen mire vonatkozik a kérdés.
Ha ez téged sért, pont leszarom. Miért? A stílusod miatt :-)
"az ilyen dilettáns barmoknak"
Nem "véletlenül" te vagy közülük való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!