Hogyan kössem be a csatlakozókat a kapcsolóba? (képek)
Van az alábbi csatlakozó:
Ehhez vettem most egy kapcsolót, de tanácstalan vagyok hogy melyik kábelt melyik csatlakozóba kellene bedugni:
Így néz ki:
Van a kapcsolód oldalán 2 jelölés: L és N. Egyikbe kötöd a barnát, másikba a kéket egyik oldalon, a két szélső részhez.
A földvezetéket (sárga-zöld) továbbviszed a készülékhez, ezt TILOS megszakítani.
Köszönöm a választ, tehát a két szélső rész egyik oldalon bekötöm a kéket másik a barnát és a földvezetéket ne kössem bele a kapcsolóba? (csakmert eddig igy próbáltam és levágta a biztositékot)
akkor a zöldsárgát csak szigszalaggal kössem össze a másik oldalról érkezővel?
Rajzoltam egyet: [link]
mostmár talán egyértelműbb lesz.
A fotód alapján ez egy kétpólusú kapcsoló, tehát csak a fázist és a nullát kell bekötnöd.
Köszönöm szépen a rajzot!:) Igenigen eddig értettem, de a harmadik kábellel mit csináljak, mind a két oldalról jön zöld sárga kábel hagyjam csak egyszerűen ott a kapcsoloban bekötetlenül vagy kössem össze így egy szigszalaggal?
Bocsi a sok kérdésért nagyon nem értek hozzá de ennyiért nem akarok villanyszerelőt hivni valahogy úgy érzem rossz kapcsolót vettem, az előzőn csak 3 csatlakozo volt mind a két oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!