Nem jobb a forgótárcsás-mosógép?
Figyelt kérdés
Ha nem vesszük figyelembe,hogy ott kell állni mellette. Elég gyakran hibásodik meg az automata-mosógépünk,és arra gondoltam hogy vissza térek a hagyományos forgótárcsáshoz,mert annak idején a mamámnak is ilyen volt és évekig nem volt semmibaja vele.2015. okt. 3. 10:39
1/4 anonim válasza:
Nekünk még soha sem romlott el az automata mosógépünk.
2/4 anonim válasza:
Én maradtam a tárcsásnál. Magam is meg tudom javítani, ha néha szükség van rá. Az egyszerűsége miatt eleve kisebb a meghibásodás lehetősége.
3/4 anonim válasza:
Neked mennyit ér az időd? Mondj egy számot, amennyiért már óránként nem mennél el dolgozni. 500 Ft megfelel? Az idő pénz, akkor is ha akkor épp nem dolgoznál, hanem pihennél.
Heti két mosás az mondjuk 2 óra. Az évi 52000 Ft. Két évente vehetnél egy új mosógépet az "olcsó, gazdaságos" forgótárcsás mosógép helyett automatát használnál.
Mert a pédádból kiindulva mikró és villanytűzhely helyett lehetne használni sparhletet, vasalónak jó a tömör réz talpú faszén fűtésű is, meg egy lovon is ritkábban kell olajat cserélni, mint egy autón...
4/4 anonim válasza:
94 ezer forintos siemens mosógépünknek 6 éve semmi baja. Nem 50 ezerért kell indesitet vagy hasonló szart venni és akkor tuti jó lesz. Ha csak 5 évente kéne újat venni,akkor is inkább ezt választanám, mint azt, hogy ott álljak mellette. És akkor ne mondjam, hogy centrifugád még nincs! A derekadnak meg majd rohadt jó lesz egyikből a másikba pakolgatni a vizes ruhákat, ágyneműket. Már a spórolós nagyanyám is 10 éve renes automatát használ, pedig képzelheted, ő vödrökbe engedi a vizet, amit a mosógép kinyom, nincs bekötve neki a lefolyóba és utána azzal önti le a wc-t, mert spórol, de arra már ő is rájött, hogy feleseleges szarolni a keverőtárcsással. Pedig meg is van neki az is meg a centri is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!