Hol van olyan hely, ahol a nem modul előlap szélességi méretű (~60 cm) kombinált htartási hűtőgépet tudnánk venni?
Figyelt kérdés
Meglévő Samsung kombi hűtönket kell kicserélni, mert tönkrement. Szekrénysorba van elhelyezve, ezért fontos a mérete: frontszélesssége 80 cm. (állítólag amerikai szabvány ??) nem tudnánk mit kezdeni ha keskenyebbet teszünk a helyére. Meg nagyon jó a belső tér kinálata.2010. márc. 14. 16:18
1/5 anonim válasza:
Minden nagyobb műszaki áruházban találsz ilyeneket. MediaMarkt, Saturn, ElectroWord, satöbbi. LG, Samsung, Sharp, Ariston, Whirlpool és még biztosan pár másik márka is forgalmaz.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezekben kezdtem először keresni, de ebben a méretben nagyságban ritka ha talál az ember valamit. samsung néha előfordul, de az nekem nem praktikus a klf. kialakítása miatt. Direkt ilyen spec. méretű hűtőket forgalmazó boltot keresek.
2010. márc. 14. 23:11
3/5 anonim válasza:
.
Kifejezetten ez a méret hazánkban az ipari alkalmazásokra jellemző, háztartásokba nem keresett, így nem tartják.
Használtan több esélyed van egyet beszerezni, mint pl ez:
.
4/5 anonim válasza:
Magyországon nem kapható ilyen hűtő, csak a szabvány 60 cm es!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!