Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a gondja a mosógépemnek?

Mi lehet a gondja a mosógépemnek?

Figyelt kérdés
9 éves Zanussi gépről van szó. Egy ideje azt csinálja, hogy leáll mosás közben. A lámpái közben ugyanúgy világítanak, mint mosás közben. majd néha fura hangon gyors tempóba felpörgeti a dobot , aztán áll tovább. Nagy nehezen befejezi a mosást, de sokkal tovább tart, mint kéne. Ma viszont már nem tudta befejezni a programot. 3 óra alatt az öblítésig sem jutott el. Mosott, állt, pörgetgetés, újra állás. Az elején a kis ajtónál a szűrőt már kipucoltam, de így se jó. Néha csak áll sokáig és kis pörgetés. Néha meg leáll és csak a bekapcsoló gomb villog és hiába nyomom meg, nem indul el. csak ha újra kezdem a programot.

2015. szept. 24. 22:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Ugyanezt csinálja akkor is ha csak az öblítés programot vagy csak a centrifugálás programot állítom be.
2015. szept. 24. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy az elektronikája hibásodott meg (ha van ilyen benne), vagy a programkapcsolója öregedett el (ha ilyen van benne).
2015. szept. 24. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez esetben szerelés vagy új vásárlása javasolt?
2015. szept. 24. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem olyan régen kerültem ugyanebbe a dilemmába egy hasonló olcsó mosógéppel (vezérlő elektronika csere)

Az alkatrész 5-8 ezer a boltban (a szerelő nem ennyiért adja el neked) + kiszállás, és munka, összességében simán otthagysz egy 20-ast, és ugye ezzel nem lett új mosógépem, a tömítések, a motor, a fűtőszál továbbra is 10 éves.

Én a csere mellet döntöttem, manapság egy háztartási gépnél a 10 év kb az élettartama végét jelenti, de szerintem telefonálj rá a szervizre, hogy mi a problémád, általában már csuklóból tudják ezeknél az ismert típusoknál, hogy mi okozhatja, és kb mennyibe kerülhet a javítás.

2015. szept. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!