Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » S. O. S mi baja a mosógépemnek?

S. O. S mi baja a mosógépemnek?

Figyelt kérdés
Siemens wm2000 típusú mosógép. Bedugom rátekerem a programra benyomom szívja a vizet de aztán nem forgatja nem csinál semmit. Kiszedtem és szivattyúzást akartam indítani de azt se csinálta. Mi baja van?

2015. ápr. 4. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz.
2015. ápr. 4. 16:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg! Hát nem mondtál újat!
2015. ápr. 4. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Írt ki hibaüzenetet ?

vagy csipogott ? ( hangjelzés száma )

vagy villogott? ( villogás száma )

üdv.

2015. ápr. 5. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez egy 20 éves mosógép. Ez nem csipog villog meg ilyenek mint a maiak. Annyi ha bedugom beállítom akkor világít.

Képet csak olx-en tudok küldeni.

2015. ápr. 5. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ilyen: [link]
2015. ápr. 5. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem motor.

Amúgy kapd szét, tisztítsd ki egy kicsit, ha valami nem úgy van ahogy kéne rakd vissza, lehet hogy megjavul, nekem már volt ilyen. Ha nem javul meg, akkor nézd meg hogy konkrétan mi az ami nem jó. Hosszas procedúra, de ha nem akarsz szerelőt hívni, akkor úgy kell.

2015. ápr. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!