Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Baj az, ha nincs szintben a hűtő?

Baj az, ha nincs szintben a hűtő?

Figyelt kérdés
Képtelenség szintbe tenni, ha a két első lábát egyformára állítom, akkor átlósan billeg, mintha hátul hiányozna az egyik lába. Ha az egyik első lábát kijjebb tekerem, akkor stabilan ál, viszont hátrafelé lejt.
2015. szept. 17. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem baj. nem kell egy hűtőt szintmérővel kicentizni, a lényeg, hogy bekapcsolás előtt "pihenhessen" egy picit a szállítást követően.

"A legbiztosabb ha 24 órán át hagyjuk pihenni, hogy a kompresszorból esetlegesen a hűtőrendszerbe került olaj visszatérjen az eredeti helyére, bár ezt a kezelési utasításokban 2-4 órában jelölik."

2015. szept. 17. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Csak ha ráteszek egy tojást, akkor az pánikszerűen végigteker rajta, és eltűnik hátul. :)
2015. szept. 18. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
És nem lehet rajta állítani. A régebbiek közül soknak, de az újak közül szinte mindegyiknek 8 legalábbis amikkel én találkoztam), az első két "tappancsa" tekerhető, így kiszintezhető a készülék.
2015. szept. 18. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:
A kérdésemben leírtam, mi a helyzet a lábakkal. Az egyik hátsó lába szerintem beteg, alá kéne tenni valamit, de nem tudok, mert pont a sarokban van, és nem férek hozzá.
2015. szept. 19. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogos, figyelmetlen voltam.
2015. szept. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!