Mosógépekböl melyik jobb, tartósabb? A felültöltős vagy az elölröl töltős? Hely van neki bőven. A márka most nem érdekes.
Az elöltöltősnek az ajtó gumija szokott tönkremenni, de az utóbbi időben nekem hamarabb adta meg magát valami más, ami miatt gépet cseréltem, mint ahogy a gumi elöregedett volna.
Elvi szinten tehát a felültöltős tartósabb, de a való életben ez egyáltalán nem biztos, hogy érzékelhető lesz.
A márka dolog olyan kérdés, hogy mindenki esküszik valamire, mint a kocsiknál vagy a mobiloknál vagy bármi másnál. Az emberek vesznek 1-2 mosógépet 10 év alatt, ha elketyeg elég időt, akkor elégedettek vele, ha gyorsan tönkremegy, akkor szidják, függetlenül attól, hogy esetleg ők voltak e a szerencsések/pechesek.
A másik dolog, hogy különböző kategóriás márkák vannak, nem rossz például egy Indesit, de azért azt tudni kell, hogy nem a prémium kategória tartósságban, a kérdés az, hogy akarsz/tudsz e annyit fizetni, hogy mondjuk egy AEG-t megvegyél.
Egyébként ezt olvasd el, a márkákat kb jól [link]
Nekem volt Indesit, az szörnyű volt, minden baj lett :D
Most Samsung van és tökéletes :))
Csakis elöltöltős.
Nekem már a második Candy gépem van, erre a márkára esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!