Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirpool mosogepunk, eloltolto...

Whirpool mosogepunk, eloltoltos, miert budos?

Figyelt kérdés
Kerem ne azt valaszoljatok, hogy hagyjam nyitva mosas utan kiszaradni mert ez mindig megtortenik, egyeb tanacsokat szeretnek. Koszonom elore is.
2010. márc. 11. 07:12
 1/5 anonim válasza:
Ugyan ezt a kérdést szerettem volna én is kiírni, Whirpool elöltöltős mosógépünk van 2 éves mosógép, én is nyitva hagyom az ajtót de mégis büdös, és nem csak a mosógép de a kimosott ruha is, először azt hittem lehet azért mert olcsóbb öblítőt használtam de már most Cocolino, Silan öblítővel mostam és ugyan olyan büdös. Arra gondoltam lehet kihívok egy szerelőt és nézze meg mi lehet a gond.
2010. márc. 11. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg tanulj meg írni,aztán majd válaszolok
2010. márc. 11. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem 2 dolog lehetséges. Az egyik dobon kívülre került ruhadarab, a másik, hogy a mosógépbe épített (vagy az azon kívül levő) bűzelzáró felakadt valamiért. Emiatt a csatornahálózatból visszaáramlanak a szagok. Amennyiben a szagok a különböző házilagos megoldások (pl. ecetes kimosás) ellenére is visszatérnek én a másodikra tippelnék. A külső elzárót magad vagy a férjed is ellenőrizheti a belsőhöz inkább mosógépszerelőt ajánlok (egyúttal megnézheti azt is, hogy nem e kiszökött valami a dobból)

Laci

2010. márc. 11. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt. Megfogadjuk a tanacsokat, remelem tobbe mar nem lesznek hasonlo gondjaink.
2010. márc. 12. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs mit orulunk hogy segithettunk
2010. márc. 12. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!