Sürgős tanácsot kérnék: gyümölcscentrifugát keresek. Milyen tipus felelne meg, hogy kevés száraz anyag maradjon? Esetleg 2 literes-ig. / talán orosz? /
Mit jelent, hogy kevés száraz anyag maradjon? Meg hogy esetleg 2 literesig? Mi két literes? Meg milyen az az "orosz"? Mint gyümölcscentrifuga használó kérdezem...
Ugyanis ha centrizel, a lényeg inkább, hogy a gép jól felaprítsa az anyagot és jól elválassza a lét a rosttól. Vagyis a hulladék legyen száraz amennyire lehet. Az sem árt ha a hangjára nem evakuálják a települést, illetve ha a gyümölcshús tároló részbe elég sok belefér, de ez annak a függvénye inkább, hogy mennyire képes leválasztani a levet, mert ha jól leválasztja, a száraz rész elég kis helyen elfér. Minden egyéb szempont tök másodlagos.
Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy könnyen tisztítható legyen. Nekem eddig három centrifugához volt szerencsém, kettőnek az elmosása nagyjából fél óráig tartott, amikor már gyakorlatom volt benne, a harmadikat (Philips HR 1855) eleve úgy hirdette a doboz, hogy 1 perc alatt tisztítható és tényleg!
Szóval azokat nem éri meg megvenni, amik úgy dolgoznak, hogy a gyümölcslének legalább a fele kárba megy, mert nem tudja leválasztani a gép, megéri kifizetni a dupláját egy jó termékért, ami halk, gyors és profi és maximum 15 percen belül nyersanyag-előkészítéssel, darálással, szétszedéssel, elmosással megvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!