Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Jura E10 kávéfőző tisztítása...

Jura E10 kávéfőző tisztítása hogyan?

Figyelt kérdés
Ezen tipusu kvfőzőnk napok óta úgy folyatja a kv-t, hogy nem a két csövön, hanem mindenhol a kifolyón folyik a kv. Ezt hogyan lehet tisztítani?

2015. aug. 9. 16:14
 1/6 Szirty ***** válasza:

A készülék használati utasításának 13.4 pontjában és 16.6 pontjában leírt eljárás nem vezetett eredményre?

Milyen gyakran tisztítod? NAPONTA kell!

13.4 A Profi-Auto-Cappuccino fej és az Easy-Auto-Cappuccino fej tisztítása

16.6 Általános tisztítási útmutató

2015. aug. 9. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden nap pucolom persze. De holnap lefuttatom a vízkőtlenítést citromsavas vízzel. Hátha. Meg lehet a zsírtalanítást is. A gép amúgy kb 1 hetes, használt felújított. Köszi a választ!!
2015. aug. 9. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit tudtok ezen naponta tisztítani. Ez nem igazán egy felhasználó által szétszedhető típus (mint ahogyan mondjuk a saeco gépek központi egysége kivehető és tisztítható). Ki lehet borítani a vizet tálcából, üríteni a zaccot, megtölteni a víztartályt... ennyi.

Ha egy hete lett felújítva nehogy már vízkőteleníteni kelljen ennyi idő után. A vízkő különben sem a kifolyóban rakódik le. Esetleg a kávézsír állhatott össze és eltömíthette a kifolyó csöveit (node mind a kettőt egyszerre??) de ha egy hete volt felújítva akkor szerintem a kifolyóban szétcsúszhatott a cső ami a kávét odáig eljuttatja.

2015. aug. 10. 08:36
 4/6 Angie5 ***** válasza:

E10-nek nincsen cső a kifolyojaban, ami szétmehetne, szimplán a lerakódás mindkét kifolyot eltomitette.

Zsiroldo program futtatasa közben valami vékony dologgal (pl. gemkapocs szethajtva) piszkald meg alulról a lyukakat.

Viszont ha nem a hozzavalo karbantartó anyagokat hasznalod, akkor nem sok esély van a sikerre.

13.ker. Hegedűs 94. Egy ora alatt szetkapjak és kipucoljak.

2015. aug. 10. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egy hét alatt annyi lerakódás van, hogy mindkét kifolyó csövet eltömítette akkor igen kérdőjeles az a felújítás. Valószínűleg lomis gép - szinte mind külföldi lomiból származik az apróhirdetési oldalakon - minden azon múlik aki ezt felújította az mit csinált. Megpiszkálta, hogy éppen csak lehessen vele főzni kávét, vagy tényleg ért hozzá és valóban rendesen megcsinálta.
2015. aug. 10. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem magánszemélytől, hanem cégtől vettem, személyes ismertség is van. Zsirtalanítottam tablettával, megpiszkáltam meg megfújtam a kifolyókat. Lekopogom, most jó.

A gép amúgy szinte tökéletes külső állapotban van. Meg sem momdható róla, hogy valaha használva volt. Se egy kopás se semmi.

2015. aug. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!