Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az INDESIT IDL 55-ös automata...

Az INDESIT IDL 55-ös automata mosogatógépbe milyen mosogatótabletta való?

Figyelt kérdés

Vettünk egy fajtát, jó drága volt, van benne vagy 60 db, de nem fér bele a tartályba, nem lehet tőle becsukni a kis tartály ajtaját, így öblítőt nem tudok beletenni.

Melyik a belevaló?

2010. márc. 6. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan dobd be a gép aljába, én évek óta így csinálom, mert nem nyílik ki a tablettatartó ajtaja. És miért használsz öblítőt, a tablettákban az is van? Ha kemény felétek a víz, inkább tegyél bele pluszban sót.
2010. márc. 6. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még egyszer: nem kell a legdrágábbat megvenni. Nyugodtan használd a DM, Rossmann vagy a Lidl sajátmárkásait. Ezeket is ugyanazok a cégek gyártják, csak mivel nem kell megfizetned jó drágán a márkanevet, általában harmada-negyede árért megkapod, ugyanbabban a minőségben.
2010. márc. 6. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyre rakod.Nem?Itt 1 kép a haszn.utasításból. [link]
2010. márc. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!