Mosópor mosogatógépbe?
Foglalkoztat kicsit a dolog, mert illatra és állagra ugye a ruhához való mosópor és a mosogatógépbe való por közel teljesen megegyezik. Sőt, megnéztem mindkét szer hátoldalán az összetevőket, még azok is közel teljesen azonosak! Csak ugye árban nem egészen vannak egy skálán. A mosogatógépbve való finish por kilója kb. kétszerese a mosóporénak.
Szerintetek lehet használni ruhákhoz való mosóport mosogatógépben? Esetleg próbálta már valaki?Tudom kicsit meredek ötletnek tűnik, de tényleg nagyon hasonló a két szer, és én simán kinézem a gyártó(k)ból, hogy gyakorlatilag ugyanazt a szert adják el más dobozban más névvel, kétszeres áron:)
Szia!
Tényleg elgondolkodtató, amit írsz, a gyártókból én sok mindent kinézek, de szerintem nem az azonosság a fontos, hanem a különböző anyagok, amik bennük vannak.
Hasonlítsd össze egy sima mosogatószerrel a mosóport, ott látsz-e különbséget.
Azt tudom, hogy zsírfoltot eredményesen tudok mosogatószerrel kiszedni ruhából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!