Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Már x. mosás után vagyok, de...

Már x. mosás után vagyok, de még mindig mosopór nyomok vannak a ruhákon mosás után, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Használt Whirpool mosógép, elősször az I-es rekeszébe tettem a mosopórt, de ott is maradt, ellenben a ruhákon rajta maradt a mosopór. Másodszorra már csak úgy ráöntöttem a dobra, de a mosópor megint rajtuk maradt. Mi lehet az oka? 1. szar a mosógép, cseréltessem ki (ezzel az a gond, hogy nem tudom érte jönnek-e meg visszahozzák-e, mert máshogy megoldani többezer ft), 2. szar a mosópor (Tescos, de eddig a másik mosógépnél tökéletesen működött, nem tudom különbözik-e a maradása a típustól), 3. nem teljesen értem az ikonokat, de talán van elő és utómosás, lehet, hogy mind a kettőt vég kell játszani egymás után? 4. ötlet?
2011. máj. 9. 20:40
 1/6 bp1985 ***** válasza:
Használt is, Whirlpool is, elég ennyi. hiba okát itt keresd. Nem véletlenül adták el.
2011. máj. 9. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
használj folyékony mosószert v váts át másra nekem is whirlpolom van semmi gáz vele de lehet hogy köszos a befolyó csőn a szűrő vagy lehet rossz gépet adtak el.
2011. máj. 9. 22:29
 3/6 anonim válasza:
Szerintem az I. jelzésű rekesz mindig az előmosás rekesze szokott lenni. Ha nem olyan programmal mostad, akkor nem csoda, hogy benne maradt a mosópor. A II. jelzésű rekesz szokott lenni a főmosásé. Egyébként csatlakozom az előttem íróhoz: használj folyékony mosószert, azzal nincs ennyi baj. Azt mindenképpen a mosógép hibájának tudnám be, hogy a dobba öntéskor sem oldódott fel teljesen a mosópor. Reklamálj, ha tudsz ott, ahol vetted.
2011. máj. 10. 18:57
 4/6 anonim válasza:

Újra az előző kommentet író vagyok:

Whirlpool mosógépet nem szabad venni, nekem ezt egy szakember mondta, mikor mosógépet akartam venni. Túlságosan nagy a sorozatgyártása, ezáltal könnyen meghibásodnak.

2011. máj. 10. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem whirlpoolom van semmi baja sincsen és telljesen jól működik tescosból nem szabad port venni az előző mosógép persze hogy kiöblítette mert az olyan volt hogy soakt öblített ezért pazarló az ujak mint a whirlpool mosás után centrizik utána öblít centrizik utána befejező öblítés centrifugálás és ami mosópor nem olvad az a por tesco-s ne csodálkozz és a 2 es rekeszbe kell a mosópor és inkább a tescosból folyékonyat vegyél én porból arielt, persilt esetleg tide t haszálko és még soha sem maradt a rhuába de még az ismerőseimnek sem mert 10 ből 7 nek tuti hogy whirlpoolja van nekem ezenkivül az összes háztartási gépem a hűtőtől a mosogatógéptől a beépített tűzhelyig minden és telljesen jó!
2011. máj. 10. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek, hogy ha van egy gép, amiben vannak ruhák, van benne víz, és forog a dobja, feloldódik benne a mosószer, és van a kérdező által említett Whirlpool, amivel ugyanez az állapot van, akkor mi a gond? Abban is van víz, ruha, és elfordítja a dobot a motor. Más mi kell egy mosószer feloldásának? Mi lehet az, ami miatt ebben a gépben nem oldódik fel egy mosószer, de egy másik gépben igen? Esetleg megvan a megfelelő hőfok? Nem rossz a fűtőszál, vagy a hőérzékelő, és esetleg korábban kapcsol ki?
2011. máj. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!