Mennyi vizet fogyaszt a régi felültöltős Hajdú mosógép? És hány kg ruha fér bele?
nekünk is régi energomat volt. szépen mosott, kb velem egyidős volt (22év), igaz kicsit rozsdás.
amit nagyon utáltam: csak 600as centri van benne, ezért kb 1 napig száradt a legkisebb törölköző is...
most 1200as whirlpool-om van, sokan szidják, h hamar behal, de szinte szárazan veszem ki belőle a ruhát :)
7-es
Hajdu mosógépekről amit találtam összehasonlítva egy átlagos mai mosógéppel, aminek az árát és adatlapját bemásolom.
Max szárazruha töltet: 4,5 kg <--> 6 kg
Vízfogyasztás: 100l-140l/ mosás <--> ~50l
Áram fogyasztás: 2kWh <--> 0,8kWh (Nem találtam adatot, de a vízfogyasztás alapján arányosítok, tehát dupla mennyiségű víz, szállítása melegítése dupla energiát igényel egy maihoz képest. Szerintem a rosszabb a hatásfok miatt ennél még többet, de aki nem ért egyet az átírja a táblázatban.)
Súlykontrol: nincs, csak fél program előválasztó <--> kevesebb ruhához automatikusan kevesebb vizet és energiát használ
Max centrifugasebesség: 650 1/min <-->1000-1200 1/min
Hangerő: 🙂 vicces gyerekkori emlékeim vannak a fürdőben megvadult mosógépről <--> sokkal halkabb kár ragozni
Víz ömlés eseten nem zárja el a fali csapot <--> ha vizet érzékel maga alatt elzárja a fali csapot, megkímél a nagyobb vízkároktól
Időzítő: csak az újban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!