Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mosógép jobb? A felültö...

Melyik mosógép jobb? A felültöltős vagy az elöltöltős? Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:53
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
64%
A centrifuga minnél nagyobb legyen, annál szárazabb lesz a ruha. 1000 alatt ne is vegyél. Nekünk most felültöltős Electrolux van kb. 4 éves és a teteje belülről már rozsdásodik, amúgy műxik rendesen. Régen Fagor volt semmi baj nem volt vele de a centrije nagyon fos volt.
2010. márc. 9. 01:55
 22/30 anonim válasza:
32%
A kérdezőnek: Nekem Whirlpool elől töltős mosógépem van már 8-éve de még szerelő nem látta. egyébként meg a felül töltős sokkal jobb mert az 2- felfüggesztéses, és erősebb, meg tényleg ha esetleg kihagytál belőle valamit megállíthatod és beleteheted de az elől töltősnél ezt,nem teheted meg mert a víz kifolyik belőle. Meg az elől töltős csak egy,felfüggesztéses és gyengébb is. DE szerintem Inkább Whirpoolt vagy hajdu ilyen jó minőségű gépet vegyél mert ezek jobbak.Az elől töltős nem igazán jó.JA és próbálj meg használni Calgon vízlágyítót is.Mert a kemény víz tönkre teheti a gépedet.Én is használom és azóta semmi baja a gépnek. Még nem volt, szétszedve a 8-év alatt.ÜDV:B
2010. márc. 10. 13:26
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
az utolsó válaszolóra ne hallgass, hülyeséget beszél. whirlpoolt ne vegyél, és a calgon sem éri meg...
2010. nov. 9. 02:19
 24/30 A kérdező kommentje:

Előltöltős Indesitet vettem, -7 kiló ruhát mos- 70.000 ft volt. Ez volt a legjobb árba, a többi vagy gagyi volt, vagy drágább. Semmilyen vizlágyítót nem használok.

Még meg vagyok vele elégedve.

2010. nov. 10. 08:10
 25/30 anonim válasza:
Régen a családban egy felültöltős hajdú volt. Na az még a plafonra is fel tudott volna ugrani centrifugálás közben. Ez sokáig működött majd szószerint elfüstölt, kigyulladt. Utána előltöltős Indesit lett, de ennek állandóan volt valami baja. (ezután nem lesz). Jelenleg egy ősrégi Bosch előltöltős van az albérletemben legalább 20 éves, de gond nélkül megy.
2011. máj. 18. 14:09
 26/30 anonim válasza:
100%

Nagyon sokan szidjátok az Indesitet, ennek ellenére azt kell hogy mondjam, hogy én teljesen meg vagyok vele elégedve. 2004 nyara óta vagyok boldog tulajdonosa egy WITL-86-os felültöltős Indesit mosógépnek és egyszer nem látott még azóta szerelőt (kopp-kopp-kopp). Nem ugrál és viszonylag csendes is. Annyi az össz gondja hogy az ajtó zsanérjánál durván rozsdásodik, de arra ott a rozsdaoldó :)

Előtte egy békebeli Foron VA-861-es ugyancsak felültöltős mosógépünk volt, 15 évig bírta (bírná még szerintem most is, csak korszerűsítés végett vásároltuk a fenti mosógépet), néha kellett szerelőt hívni hozzá, jó kis gép volt az is :) egyetlen szépséghibája, hogy amikor centrizett azt az utca végén is lehetett hallani, és táncolt is hozzá elég rendesen.

2011. júl. 17. 20:19
 27/30 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Érdeklődnék, hogy működik az Indesit mosógéped? Én is ilyen márkájút néztem ki, de sok negatív véleményt olvasok róla. Valami biztató?

2012. máj. 8. 16:53
 28/30 anonim ***** válasza:
Felültöltőset, mert olcsóbb javítani, olcsóbbak az alkatrészek, és magát a dobot több rugó rögzíti. Legalábbis szerelő ezt mondta.
2015. jan. 14. 16:43
 29/30 anonim válasza:
Én használtam már felültöltőset nagyon szerettem és most elöltöltős mosógépem van. Eddig nem volt gondom vele, de most igen!! Még nem írta senki a legnagyobb problémát, hogy a gumit rendszeresen ki kell törölni, mert ott gyűlik össze a kosz, a trutyi. Én sajnos ezt nem tudtam, és most függöny mosásnál az egész függönyöm tiszta foltos, koszos lett, háromszori mosás után nagy nehezen kitudtam mosni. Soha az életben nem veszek elöltöltős mosógépet!! Amúgy Indesitem van,kb. 5 éves szuperül megy... ennek ellenére csak is felültöltős :)
2015. máj. 29. 09:53
 30/30 anonim válasza:
Nekem is Indesit elöltöltős van, 15 év alatt nem volt baja. Szerintem egyértelmű, hogy ha koszos valami, akkor le kell törölni.. Egy mosógépnél pláne.
2015. júl. 13. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!