Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mosógép jobb? A felültö...

Melyik mosógép jobb? A felültöltős vagy az elöltöltős? Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:53
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

köszi!

Mindent végigolvastam és talán most a felültöltőst próbálom ki.

2010. márc. 4. 13:21
 12/30 anonim válasza:
100%

Nekünk volt 19 évig egy Hajdú felültöltős. Aztán 4 évig egy Whirpool elöltöltős. Mind a kettőt addig használtuk, amíg bírta. Most 3 éve van egy Whirpool felültöltős, össze se lehet hasonlítani az utolsó kettőt.

Az elültöltős elugrált mindenhova, volt, hogy a fürdő másik végében volt, mint ahol lennie kellett volna, annyira ütött. Soha többet elöltöltős!

2010. márc. 5. 10:17
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Talán egy felültöltős fagor?

Azt hiszem, ezt választom!

2010. márc. 5. 12:09
 14/30 anonim ***** válasza:

Vagy Indesit. (bár nem a reklám helye) Portugália messze van.

1000 rpm, min.

És ohne Calgon.

2010. márc. 6. 01:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Indesitet ne :) Műszakiba dolgoztam, sok a hibás. Kb.mint a Whirlpool.
2010. márc. 6. 01:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Candy vagy Ignis (ha létezik felültöltős ezekből). Nekem elöltöltős volt,mindkettő, és nagyon sokáig bírták. Most Indesitem van, elöltöltős, régi (kb 10 éves,használtan jutottam hozzá). Nyikorog és rozsdás, de tökéletesen működik.
2010. márc. 6. 11:51
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú életű gépet akarsz akkor AEG Lavamat,LG vagy a csúcs a Miele igaz, hogy kegyetlenül drága de kibír vagy 20 évet. Én speciel az elöltöltőset kedvelem és nem igaz,hogy ugrál csak nem a gagyit kell venni, de találkoztam már ugrálós felültöltőssel is.
2010. márc. 6. 18:24
 18/30 anonim válasza:
100%
Az anyukám gépe is egy felültöltős Zanussi, 10 éves, rendesen rozsdás, de szuperül müködik, viszont az Indesittel tényleg vannak gondok, sok ismerősöm már egy év után kidobta, vagy folyamatosan szerelőhöz vitte. Nekem is felültöltős van, telyesen meg vagyok vele elégedve.
2010. márc. 6. 21:09
 19/30 anonim válasza:
22%

Nekünk pici babánk van, és panelben lakunk.

Fürdetés után az elöltöltős gép tetejére ki tudjuk venni a vízből.

Amúgy Indesit, 4 éves, és szuper.

2010. márc. 7. 13:17
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még lenne egy kérdésem.

A centrifuga legyen min. 1000 fordulat/perc?

A 700-nál mi a helyzet?

2010. márc. 8. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!