Anyám azt mondja, hogy elviteti a mikrót, mert olyan káros. Beszélt valami molekuláknak a megváltozásáról, meg rákról. Tényleg ennyire káros? Lehet, hogy már rákos vagyok?
Nem vagy rákos, viszont valóban káros a mikró..
Sugároz, és amit melegítesz benne az is egy kis ideig sugárzó marad..
Mellesleg meg marha sok villanyt zabál, olyan mintha hegesztenél miközben csak kávét melegítesz..
"Sugároz, és amit melegítesz benne az is egy kis ideig sugárzó marad"
Miért állítasz olyat ami nem igaz?Elemi fizikai ismeretek nélkül? Hazugságokat írnak a mikróról és pont olyanok akik nem értenek a fizikához alapszinten se.
A mamának mobiltelefonja van? Mert akkor dobja azt el ezerszer akkora sugárzás éri mint a mikrótól.Milliók használnak sok éve mikrót és nem lettek rákosok. Ez nem jut eszébe a mamának?
Ja,... Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak!
Valamelyik korlátolt kretén sámán kitalálta, hogy káros, rákot okoz és sugároz, és a sok tájékozatlan ember meg beveszi... 8-P
Abszolút semmi bajod nem lesz a mikrótól, a molekulák sem változnak meg jobban, mint a tűzhelyen való főzésnél!
Viszont a tűzhelyen való főzésnél bizony rákot okozhat a teflon edény, Alcheimer-kórt az aluminium edény használata!!! EZEKET dobja ki az anyukád!
Ja, és a mobilt se használja gyakran, használaton kívül meg tegye magától minél messzebb (semmiképpen ne lógassa zsinóron a mellkasán, vagy ne tegye a kabátzseb mellzsebébe).
Persze. De! Szabaduljon meg a mobiltol (jobban sugaroz mint a mikro!) es keruljon el minden wifi-vel lefedett helyett. _Ne_ tartozkodjon napon, es ha teheti, kottese ki a aramot a lakasbol, es a vezetekeket is huzassa ki a falbol (a csupasz vezetek is "suggaroz".
Amugy, igy lattatlanban anyudnak megitelek egy agyrákot...
mikroért énis jelentkezem,kellene venni mert költöztem:D
de mehetek a többi sugárzó dologért is:D
ma 01:23
Hidd el értek a fizikához, jobban mint egy átlagember.
Mellelseg azt nem írtam mit sugároz.
Hőt ! :D
Így már nehéz lesz cáfolni..
Már cáfolom is.Elektromágneses hullámokat sugároz.A hőt az kaja sugározza,amit felmelegít. :)
Én is regisztrálok a mikróra,szerintem sorsoljuk ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!