Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Anyám azt mondja, hogy elvitet...

Anyám azt mondja, hogy elviteti a mikrót, mert olyan káros. Beszélt valami molekuláknak a megváltozásáról, meg rákról. Tényleg ennyire káros? Lehet, hogy már rákos vagyok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 00:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%

Nem vagy rákos, viszont valóban káros a mikró..

Sugároz, és amit melegítesz benne az is egy kis ideig sugárzó marad..

Mellesleg meg marha sok villanyt zabál, olyan mintha hegesztenél miközben csak kávét melegítesz..

2010. febr. 26. 01:03
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

"Sugároz, és amit melegítesz benne az is egy kis ideig sugárzó marad"

Miért állítasz olyat ami nem igaz?Elemi fizikai ismeretek nélkül? Hazugságokat írnak a mikróról és pont olyanok akik nem értenek a fizikához alapszinten se.

A mamának mobiltelefonja van? Mert akkor dobja azt el ezerszer akkora sugárzás éri mint a mikrótól.Milliók használnak sok éve mikrót és nem lettek rákosok. Ez nem jut eszébe a mamának?

2010. febr. 26. 01:23
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Ja,... Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak!

Valamelyik korlátolt kretén sámán kitalálta, hogy káros, rákot okoz és sugároz, és a sok tájékozatlan ember meg beveszi... 8-P

Abszolút semmi bajod nem lesz a mikrótól, a molekulák sem változnak meg jobban, mint a tűzhelyen való főzésnél!

Viszont a tűzhelyen való főzésnél bizony rákot okozhat a teflon edény, Alcheimer-kórt az aluminium edény használata!!! EZEKET dobja ki az anyukád!

Ja, és a mobilt se használja gyakran, használaton kívül meg tegye magától minél messzebb (semmiképpen ne lógassa zsinóron a mellkasán, vagy ne tegye a kabátzseb mellzsebébe).

2010. febr. 26. 02:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze. De! Szabaduljon meg a mobiltol (jobban sugaroz mint a mikro!) es keruljon el minden wifi-vel lefedett helyett. _Ne_ tartozkodjon napon, es ha teheti, kottese ki a aramot a lakasbol, es a vezetekeket is huzassa ki a falbol (a csupasz vezetek is "suggaroz".

Amugy, igy lattatlanban anyudnak megitelek egy agyrákot...

2010. febr. 26. 07:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Megvalami. Az enyemet pont most torte ossze a macska (nagy macska, es instabil volt a mikro) ugyhogy hacsak nem valami 1000 eves koszos szar, szolj es viszem. :P
2010. febr. 26. 07:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mikroért énis jelentkezem,kellene venni mert költöztem:D

de mehetek a többi sugárzó dologért is:D

2010. febr. 26. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Káros a számítógép, a Tv is,nemcsak a telefon.De a levegőben is vannak láthatatlan sugarak.Magasfeszültségű villanyoszlopnak sem menjen anyukád a közelébe,mert az is nagyon káros.
2010. febr. 26. 08:03
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

ma 01:23

Hidd el értek a fizikához, jobban mint egy átlagember.

Mellelseg azt nem írtam mit sugároz.

Hőt ! :D

Így már nehéz lesz cáfolni..

2010. febr. 26. 09:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Már cáfolom is.Elektromágneses hullámokat sugároz.A hőt az kaja sugározza,amit felmelegít. :)

Én is regisztrálok a mikróra,szerintem sorsoljuk ki. :D

2010. febr. 26. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ááááá,jól van,nem olvastam az előzményeket figyelmesen.Előző törölve. :)
2010. febr. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!