Mennyire árt 1 mosógépnek ha közvetlen felette van 1 rezsó esetleg megolvadhat e? vagy Hő álló lemez megoldaná e és hol tudnám azt beszerezni?
Ha a gépre akarod tenni a rezsót, akkor dupla pala szigetelés talán megteszi..de úgy, hogy a két palalemez kötött legyen egy pár mm légrés..az alsó palalemez alá pedig négy ki gumilábat kellene ragasztani.
Persze az sem hátrány ha nem ugrál a mosógép..
ezeket a lemezeket nagy építési áruházban lehet beszerezni..például: Bauhaus, Praktiker, vagy hasonló..és egy barkácsoló vénával megáldott szakibácsival mgcsináltatod.
nem árt még a pala alá egy viaszkosvásznat is tenni, mert ha fut a tej, akkor az idővel csodát tesz..
sőt, én dugaljba szerelt FI relét tennék a rezsó elé(is)...egy villanyszerelő megmutatja, hogy, és hová..
Szerintem ez a párosítási megoldás inkább neked fog ártani...
Kettő, teljesen más üzemmódú, elektromos készüléket helyezel egymás mellé, az eleve dupla kockázat ( pl. ha elkezd folyni a mosógép és a rezsónak nem éppen a legjobb az érintésvédelme, vagy nincs is !) én nem tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!