Ráz a minisütő/rezsó, tényleg biztonságos?
Párom szerint csak nincs leföldelve és nem okoz balesetet, csak egy kicsit ráz. Szerintem meg ez így nem jó, és nem vagyok hajlandó főzni, mert nem akarok meghalni. :D Tényleg nem okozhat halálos áramütést?
Mert ha de, akkor reggeltől már ő sem főzhet.
(A legjobb lenne szétverni az egész konyhát és újracsinálni, de nagyon sokba kerül. :/)
19L
A földelés feladata, ha baj van, ne a hàziasszonyt fuckolja meg a cucc, hanem a kedves pàrja ;)
Ha van egy jól müködő berendezésed, és nincs "földelve", az még nem feltétlenül ráznia kell, ergó a rezsó/minisütőd nem jó. Ezt kéretik qrvagyorsan megjavíttatni, és mindenki boldogulására egy földeléssel rendelkező konnektorba dugni.
Én a "kedves" és agyoniskolázott pároddal főzetném az ebédet az 100%! Mint ahogy írták is a rezsót meg javíttatni(vagy kidobni)a konyhát rendbe hozatni de legfőképpen a párodnak a hetedikes fizika könyvét előkeresni és átolvasni az elektromosság fejezetnél.
Villszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!