Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ráz a minisütő/rezsó, tényleg...

Ráz a minisütő/rezsó, tényleg biztonságos?

Figyelt kérdés

Párom szerint csak nincs leföldelve és nem okoz balesetet, csak egy kicsit ráz. Szerintem meg ez így nem jó, és nem vagyok hajlandó főzni, mert nem akarok meghalni. :D Tényleg nem okozhat halálos áramütést?

Mert ha de, akkor reggeltől már ő sem főzhet.

(A legjobb lenne szétverni az egész konyhát és újracsinálni, de nagyon sokba kerül. :/)

19L

2014. aug. 17. 23:54
 1/4 JulesM111 ***** válasza:

A földelés feladata, ha baj van, ne a hàziasszonyt fuckolja meg a cucc, hanem a kedves pàrja ;)

Ha van egy jól müködő berendezésed, és nincs "földelve", az még nem feltétlenül ráznia kell, ergó a rezsó/minisütőd nem jó. Ezt kéretik qrvagyorsan megjavíttatni, és mindenki boldogulására egy földeléssel rendelkező konnektorba dugni.

2014. aug. 18. 05:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a "kedves" és agyoniskolázott pároddal főzetném az ebédet az 100%! Mint ahogy írták is a rezsót meg javíttatni(vagy kidobni)a konyhát rendbe hozatni de legfőképpen a párodnak a hetedikes fizika könyvét előkeresni és átolvasni az elektromosság fejezetnél.

Villszer.

2014. aug. 18. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de ez a gondolat lemaradt! Tudom hogy sokba kerül 1 konyha renoválása de 1 temetés még többe! Lehet hogy 1 szakember átnézni és korrigálná az alapvető hibákat és ha lesz rá cash akkor az egészet lehetne felújítani.
2014. aug. 18. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
1977-ben épült panelban lakok. Itt semmi nincs földelve. De nem is ráz semmi! Ha bármi ráz, aminek nem kéne az nem normmális! Mondd meg neki, hogy ne legyen már ilyen töketlen mint egy lány, ha már nem ért hozzá, legalább kerítsen valakit, aki megnézi, hogy az eszközzel van baj, hogy az elektromos hálózattal. A férjem sem ért hozzá, de ha bármi rázna, akkor kerítene valakit már másnap, aki megnézi mi van, mert velem ilyet nem lehet elhitetni, hogy ugyan csak kicsit ráz, használd csak jó az. Fenét! Sose volt normális!
2014. aug. 22. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!