Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kinek milyen porszívója van?...

Kinek milyen porszívója van? Elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés

Én most szeretnék venni, olyant keresnék, ami talán porszák nélküli, de a kiöblítése nem macerás.

Mondjuk csak egy 1 részből álló tartályt kell kivenni, elöblíteni, és ennyi, nincsenek apró részecskék benne, amiket majdhogynem fogkefével kell tisztogatni.

2015. máj. 2. 12:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Aki allergiás a penészgombára, az megérti :(

Köszi az infót!

2015. máj. 3. 19:01
 12/15 A kérdező kommentje:
A poratkáról nem is beszélve :(
2015. máj. 3. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

ebben az árfekvésben ez az egyetlen olyan porszívó ami "A" kategóriás allergén-szűrésben, olvass utána

(a többi D meg E csak, ami ilyet tud az 80-100e forint)

2015. máj. 4. 17:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik! És mi a helyzet a porzsákosokkal? Arról van valakinek tapasztalata?
2015. máj. 4. 17:32
 15/15 Maxitabi ***** válasza:

Nekem dyson porszívóm van, az tartályos. Minden ok lenne,ha rendesen kijönne belőle ürítéskor a por.. Addig kell rázni és ütögetni, hogy mindenfelé száll a finom por..-vagyis allergiásnak halál. (Előtte is tartályos volt, AEG,az is hasonlóan működött).Ráadásul a belső szűrőt külön kell mosni-bár nem vészes. Az árához képest annyira nem jó szerintem.

Édesanyám június óta miele porszívó tulajdonos,az ugye zsákos.. Na ott semmi por semerre, vissza meg főleg nem, hepa szűrős is van, nagyon jól szív, halk is és nagyon sokáig telik meg a porzsák. Azt ugye egyben kidobod, nincs semmi por-veszély. Engem utóbbi meggyőzött,legközelebb (10-15 év múlva) biztos, hogy olyat veszek majd!

2015. máj. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!