Porzsákos vagy porzsák nélküli porszívó? Mi alapján válasszak: szívóerő, energiahatékonysági osztály, por visszabocsátási osztály, tisztítási hatékonyság kemény padlón, szőnyegen? Részletek lentebb.
Sok fórumot elolvastam már,de sehol nincs szó ezekről az értékekről.
Úgy vettem észre a porzsákosok por visszabocsátása A-B-C,a tartályosoké C-D...
A kérdés: mi értelme a tartály nélkülinek,ha a por egy részét úgyis visszabocsátja,és mi értelme a porzsákosnak,ha ürítésnél beszívok minden port?
Esetleg valaki tud olyat,ami nem porzsákos és a port sem fújja vissza?
Tanácsok?
jelenleg a legjobb ár/érték arányú porszívó a samsung vc15f50
pollenszűrés A kategória
nagyon halk
nagyon erős
van turbófejes is az drágább
Azért nem találsz,mert most vezették be a porszívókra az új eu-i szabályozást - pl energiacímkét..
Nekem volt/van tartályos gépem, előző 10 évet bírt,de minden porszívózás után üríteni kellett,hogy normálisan szívjon /aeg volt/.. A mostani egy nagyon drága gép (dyson),összességében meg vagyok vele elégedve, de igen hangos (és a tartályt nem szabad állítólag vízzel mosni-meg vagyok lőve ...
Anyukámnak porzsákos miele gépet vettünk tavaly(silence plus),állati halk, de emellett szív, mint állat és a porzsákja óriási, nem kell olyan sűrűn cserélni-így hiába drága bele.. Szóval nagyon elégedett vele. Ott aztán nincs visszaszálló por!! Legközelebb én is olyat fogok venni,hiába drága,megéri az árát, csak ajánlani tudom!
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
Sikerült jobban megfogalmaznom a kérdést:
Olyan porszívót keresek, ami nem porzsákos és a por visszabocsátási értéke "A"?Tud valaki ilyet?
Kedves 2.válaszoló,most olvastam egy véleményt,ami szerint az általad ajánlott porszívónak elég gyenge a portartály tartó része.Mi erről a véleményed?Esetleg neked is ilyen van?Még valami: az LG VC3320NNTC porszívóját nem ismered? :D
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!