Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a véleményetek a Sencor...

Mi a véleményetek a Sencor robotporszivókról?

Figyelt kérdés
Utána olvastam több márka gépének, de a leírások alapján egyiket sem találtam tökéletesnek. A Sencor gépeiben tetszenek legjobban, bár számomra a kamera hiányzik. Véleményt szeretnék, hogy ez nélkülözhetö-e? Megbírkózik a szőnyeg porszívózásával? Ütközik a lakásban lévő tárgyakkal?

2015. márc. 9. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Az összes robotporszivó(teljesen mindegy milyen márka) leggyengébb pontja az akkumulátor csomag! Kb. egy-másfél év használat után cserére szorulnak és az esetek többségében majdnem annyiba kerül az új akkupack, mint egy új gép!
2015. márc. 9. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdekes én már két éve használom a Mi Robotomat és semmi baja az akkumulátorának. De ha lenne is baja az új aksi is 20ezer ft körül van a cseréje meg pofonegyszerű szóval még mindig töredéke az ára egy új robotporszívóhoz képest. Persze ezt márka válogatja. Tudom régi kérdés már, de ha redszeresen van töltve és használva akkor nem fog egyhamar tönkremenni az akku egy robotporsívóban sem.
2021. máj. 30. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!